Αντώνης Ρέμος για δημοψήφισμα: "Φοβάμαι πως όση μαγκιά και να πουλάμε, έρχονται δύσκολες μέρες"
Ο Αντώνης Ρέμος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου, μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα του συνεργασία του με τη Μαρινέλλα.

Συγκεκριμένα, ο λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε στα όσα του έχει διδάξει η συνεργασία του με τη Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού τραγουδιού, στα συναισθήματα που τρέφει για την ίδια, αλλά και την τιμή που νιώθει με τη νέα τους συνεργασία.

Η Μαρινέλλα είναι για μένα οικογένεια, μάνα, μεγάλη αδελφή, δασκάλα. Είναι μεγάλη αγάπη. Εννοείται ότι δεν σταματάς ποτέ να μαθαίνεις από τη Μαρινέλλα, είναι πηγή γνώσης και εμπειριών. Τρελαίνομαι να ακούω ιστορίες παλιές, να ανακαλύπτω μικρά μυστικά. Είναι ένας άνθρωπος απόλυτα ζωντανός και δραστήριος, δεν ησυχάζει, δεν ηρεμεί, έχει πάντα όρεξη για κάτι καινούριο και, το κυριότερο, έχει πάντα τη διάθεση να προσφέρει τις γνώσεις της και αυτό την καθιστά μεγάλη δασκάλα. Είναι τεράστιο κεφάλαιο η Μαρινέλλα για την ελληνική μουσική και ένα παγκόσμιο φαινόμενο για την ποιότητα της φωνής της.”

Ενώ, για τις επερχόμενες αφιερωματικές τους παραστάσεις στον Στέλιο Καζαντζίδη είπε:

“Οι μνήμες οι δικές μου από τον Στέλιο Καζαντζίδη και τη φωνή του είναι οι μνήμες που έχει όλος ο λαός. Ήμουν παιδί όταν πρωτογνώρισα-άκουσα τον Στέλιο Καζαντζίδη. Τον θαύμαζα τον Καζαντζίδη, τον άκουγα με πολύ θαυμασμό, μου άρεσε η φωνή του, ο τρόπος που προσέγγιζε τα τραγούδια, η αμεσότητά του, η απλότητά του, η σεμνότητά του. Ήταν πάντα αφοσιωμένος στο τραγούδι, το αγαπούσε πολύ, πιο πολύ εκεί «πάτησα» αν θέλεις, να προσπαθώ να είμαι πιο σεμνός – ο κάθε καλλιτέχνης κάνει την πορεία του, καλό είναι να μην αποσπάται από σειρήνες. Η μουσική και το τραγούδι είναι μεγάλες αγάπες. Ένα κομμάτι της συναυλίας που έχει να κάνει και με τα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου, είναι πράγματι αφιερωμένο στον Στέλιο Καζαντζίδη – έχει πει πάρα πολλά από τα τραγούδια του Χρήστου ο Στέλιος και πραγματικά αισθάνομαι ευλογημένος που μπορώ να πω αυτά τα τραγούδια με τη Μαρινέλλα, μεγάλη στιγμή αυτή. Ήταν τόσα χρόνια δίπλα του, έχει τόσες ιστορίες να μοιραστεί…”

 

Σχόλια