"Και ζηλεύω που σ' έχει" - Νέο τραγούδι & βίντεο κλιπ από τον STAN | Δείτε το!
Το επίσημο βίντεο κλιπ του τελευταίου single του STAN στο κανάλι της ICON Music, “Και ζηλεύω που σ’ έχει”, αποκλείστηκε από το YouTube, όπου, ωστόσο, επανήλθε στις οθόνες μας περίπου ένα εικοσιτετράωρο μετά.

Η αιτία της αναστάτωσης προκλήθηκε κατά λάθος από τους REC, οι οποίοι θέλοντας να αποκλείσουν δικά τους βίντεο ανεβασμένα από άλλους χρήστες, στην αίτησή τους στο YouTube έστειλαν κατά λάθος και το νέο βίντεο κλιπ του STAN.

Οι ίδιοι γι’αυτό το λάθος τους, βγήκαν σε ζωντανή σύνδεση στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση.
Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής των REC, Άρης Λουμάκης, δήλωσε:
“Δεν έχετε συνηθίσει να κάνουμε τέτοιου είδους live μεταδόσεις. Έχουμε κάνει μία τεράστια βλακεία, ήταν προσωπικό μου λάθος, και θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη σε ένα φίλο, σε έναν άνθρωπο που αγαπώ πολύ, σε έναν καλλιτέχνη που ξέρει πολύ ότι τον αγαπώ, στον Στράτο… Κάναμε ένα λάθος. Ανάμεσα σε κάποια βίντεο που στείλαμε και μαζέψαμε με τα παιδιά με βίντεο δικά μας τα οποία ανέβηκαν στο διαδίκτυο, δυστυχώ βάλαμε και το link του φίλου μας του Στράτου.”

Ο ίδιος ο STAN δεν δήλωσε κάτι δημόσια σχετικά με το ζήτημα, αλλά είμαστε σίγουροι πως μετά από τη δημόσια -και ομολογουμένως θαρραλέα- συγγνώμη του συγκροτήματος, όλα ανήκουν πλέον στο παρελθόν.
Η σχέσεις τους, άλλωστε, πάντα ήταν οι καλύτερες!

Δείτε το βίντεο των REC:

Σχόλια