Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Η προγραμματισμένη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Τρίτη 28 Ιουνίου, δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών.

Η συναυλία, ωστόσο, μετατέθηκε, για την Δευτέρα 25 Ιουλίου.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της διοργανώτριας εταιρείας Art tc live:

Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος στην χθεσινή συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Οι έκτακτες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση της συναυλίας γιατί για όλους εμάς προέχει η ασφάλεια τόσο του κοινού, όσο και των μουσικών – εργαζομένων, χειριστών των συστημάτων ήχου και φώτων.

Εκ μέρους της διοργανώτριας εταιρείας Art tc live ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Όλους εσάς τους εκατοντάδες θαυμαστές της Άλκηστις Πρωτοψάλτη σας περιμένουμε στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά στις 25 Ιουλίου, ημερομηνία μετάθεσης της συναυλίας.

Εάν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να παραβρεθείτε σας στέλνουμε αναλυτικά τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε τα εισιτήρια σας ή να τα ανταλλάξετε:

1. Εξαργυρώνετε τα εισιτήρια σας μόνο στα ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά τις ημέρες: Δευτέρα 4, Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Ιουλίου και ώρες 10.00 π.μ – 2.00 μ.μ. ανεξάρτητα από πού τα έχετε προμηθευτεί.
2. Μπορείτε να επιλέξετε να παρακολουθήσετε με το εισιτήριο σας μια από τις παρακάτω συναυλίες της εταιρείας Art tc live οι οποίες πραγματοποιούνται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά όλο τον Ιούλιο: Γεράσιμος Ανδρεάτος – 5 Ιουλίου, Νατάσα Θεοδωρίδου – 8 Ιουλίου, Στέφανος Κορκολής – 11 Ιουλίου, Έλενα Παπαρίζου – 21 Ιουλίου.
3. Τέλος εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την σημερινή – δεύτερη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει ακόμα ένας πολύ μικρός αριθμός διαθέσιμων εισιτηρίων και τα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η ανταλλαγή του εισιτηρίου σας μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 29/6 και ώρες 10 π.μ. – 3 μ.μ. στα ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σχόλια