Πόσο καλά γνωρίζεις την Έλενα Παπαρίζου; Παίξε στο διασκεδαστικό Quiz του GetGreekMusic και μάθε.

Πόσο καλά γνωρίζεις την Έλενα Παπαρίζου

 

Πόσο καλά γνωρίζεις την Έλενα Παπαρίζου;

Το κορίτσι που γνωρίσαμε ως  γυναικεία φωνή των Antique το 2001 ωρίμασε και έγινε  μία σαγηνευτική γυναίκα και μας χάρισε όχι μόνο την πρωτιά της Eurovision το 2005 αλλά και αμέτρητες δικές της επιτυχίες.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα “Πυροτεχνήματα”, την “Πόρτα για τον Ουρανό” ή το δυναμικό ρεμίξ του “Μέσα σου” με τους Stavento;

Ποιος ήταν εκείνος που δεν χόρεψε το “Κάτσε καλά”, το “Ζιγκολό” ή το ” Θα μαι αλλιώς” ; Η Έλενα αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί ένα sex symbol που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει τραγουδίστριες του εξωτερικού. Εξάλλου το 2010 είχε ψηφιστεί στην Αμερική ως μια από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη

Για όλους αυτούς τους λόγους αλλά κυρίως γιατί η Έλενα Παπαρίζου έχει γίνει πια, το δικό μας number one, σας παρουσιάζουμε ένα διασκεδαστικό Quiz για να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας γύρω από την αγαπημένη όλων τραγουδίστρια.

Είναι η Ελληνίδα με τα περισσότερα likes στο Facebook μιας και η επίσημη σελίδα της μετρά περισσότερους από 666.000 φίλους. Στο Instagram έχει περισσότερους από 198 K Followers, ενώ η ίδια έχει επισημοποιήσει δυο fan club, το HelenaPaparizouClub και το Helena Paparizou Forum για τους θαυμαστές της από το εξωτερικό.

Είναι η μοναδική τραγουδίστρια που έχει καταφέρει να κερδίσει τον δημοφιλέστερο και μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό της Ευρώπης. Το 2005 στο Κίεβο της Ουκρανίας η Ελλάδα είχε καταφέρει για πρώτη και μοναδική έως τώρα φορά να κερδίσει την πρώτη θέση και το χρυσό βραβείο της Γιουροβίζιον χάρη στην Έλενα, με το τραγούδι Number 1. Η ίδια είχε ξαναπροσπαθήσει το 2003 ως μέλος των Antique, έχοντας όμως τερματίσει στην τρίτη θέση.

Η Έλενα Παπαρίζου έχει μέχρι σήμερα τα περισσότερα βραβεία, και τις περισσότερες υποψηφιότητες από όλους τους καλλιτέχνες που έχουν περάσει από τα VMA. Έχει 55 υποψηφιότητες και 24 βραβεία, τα οποία είναι τα παρακάτω.

Μάλιστα, με την Έλενα Παπαρίζου ξεκίνησε και η πρώτη απονομή το 2004, την οποία έκανε η Ευρυδίκη.

Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης (4), Καλύτερο Video Clip Pop (3), Καλύτερο Video Clip από γυναίκα καλλιτέχνιδα (3), Καλύτερο Video Clip Dance (2), Καλύτερο Video Clip της χρονιάς (2), Καλλιτέχνης της χρονιάς (1), Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης (Modern) (1), Ντουέτο/Συνεργασία (1), Mad Radio 106.2 Track of the Year (1), Fashion Icon σε Video Clip (1), Καλύτερο Sexy Video Clip (1), Καλύτερη εμφάνιση σε Video Clip (1), Καλλιτέχνης της χρονιάς με τις περισσότερες μεταδόσεις (1), Video Clip Urban (1)

Για περισσότερη Έλενα Παπαρίζου, αλλά και πολύ ωραία μουσική, διάλεξε μια από τις μοναδικές Playlists στο κανάλι μας στο YouTube -> https://www.youtube.com/watch?v=lPzjLvH73dA&list=RDlPzjLvH73dA#t=2

Πόσο καλά γνωρίζεις την Έλενα Παπαρίζου; Παίξε και μάθε…

Σχόλια