Αυτός είναι ο αστυνομικός που γράφει στίχους για τον STAN. Διαβάστε παρακάτω την ιστορία ενός γνωστού άγνωστου δημιουργού μεγάλων επιτυχιών.

ο αστυνομικός που γράφει στίχους για τον STAN

Ο νεαρός αστυνομικός ανήκει στην Ασφάλεια Υψηλών Προσώπων και όταν δεν επιβάλλει το νόμο, βγάζει τη στολή και κάνει τις σκέψεις και τα συναισθήματα του, τραγούδια.

Πρόκειται για έναν αστυνομικό φύλακα στην Ασφάλεια Υψηλών Προσώπων, όπου όταν δεν επιβάλλει το νόμο, δημιουργεί στίχους μέσα από τα συναισθήματα του και τι σκέψεις και έτσι αυτά γίνονται τραγούδια. Συγκεκριμένα σουξέ μιας και ο νεαρός αστυνομικός έχει ταλέντο στη στιχουργική!

Πρόκειται για τον Γιώργο Μακρή, οποίος γράφει συνέχεια στίχους, έχει μεγάλη έφεση και συνεχώς είναι με το μολύβι στο χέρι, αποτυπώνοντας στο χαρτί ότι νιώθει.

Αυτός είναι ο αστυνομικός που γράφει στίχους για τον STAN

ο αστυνομικός που γράφει στίχους για τον STAN

Μάλιστα συμμετείχε στον τελευταίο δίσκο του STAN, 11:11, όπου έγινε πλατινένιος, ενώ θα συμμετέχει και στον επόμενο που ετοιμάζεται στο studio.

Η καλλιτεχνική πορεία του Γιώργου Μακρή, σημειώθηκε το 2015 και έγινε με τη μέθοδο «Παντελίδη», μέσω δηλαδή των social networks και του Youtube.

Η γνωριμία με τον ΝΙΝΟ εξελίχθηκε σε συνεργασία και στενή φιλία. Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής ήταν αυτός που έφερε σε επαφή τον Γιώργο Μακρή με τον STAN με τον οποίο ο 26χρονος αστυνομικός εξακολουθεί να συνεργάζεται και να του δίνει στίχους.

 

Σχόλια