Στο νέο video clip του Ιακωβίδη θα συμμετέχει μια γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια. Ο λαϊκός ερμηνευτής επανέρχεται στο μουσικό προσκήνιο, μετά την μικρή περιπέτεια της υγείας του, με νέο single και video clip.

Το νέο του τραγούδι με τίτλο «Κάτσε Καλά», το οποίο αναμένεται να ξεσηκώσει τον κόσμο, θα ντυθεί με εικόνα μιας και τα γυρίσματα του video clip ολοκληρώθηκαν και μπορείτε να δείτε εικόνες από τα backastege των γυρισμάτων, αλλά και να ακούσετε το teaser, έτσι ώστε να πάρετε μια γεύση.

Το νέο video clip του Ιακωβίδη

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Μπενιουδάκη, τα γυρίσματα έγιναν σε ένα loft του κέντρου της Αθήνας, με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Καινούργιου. Το video clip επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και αναμένεται να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά το τραγούδι, που θα έχει έντονο, ρυθμικό χαρακτήρα και αναμένετε να γίνει κι αυτό επιτυχία.

νέο video clip

Ο Πέτρος Ιακωβίδης βρίσκεται στην πιο δημιουργική του φάση καθώς παράλληλα με την προετοιμασία για την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού ξεκίνησε εμφανίσεις με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα στο «Club Vogue» στη Θεσσαλονίκη, μια πόλη που έχει ιδιαίτερο δέσιμο καθώς είναι αυτή που τον ανέδειξε, έπειτα από την τεράστια επιτυχία που έκανε το σχήμα στην πρωτεύουσα και στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia». Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι το κομμάτι που ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και συνοδεύει το επιτυχημένο σχήμα, «Αθήνα – Θεσσαλονίκη», είναι σε μουσική και στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη.

 Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μετά τη σαρωτική επιτυχία που γνώρισε η αισθαντική μπαλάντα «Κοριτσάκι μου»  δηλώνει πανέτοιμος να μας ξεσηκώσει με ένα απόλυτα ρυθμικό τραγούδι που έχει τίτλο «Κάτσε Καλά» και θα κυκλοφορισεί από την MINOS EMI, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου.

Κάτσε Καλά – Δείτε φωτογραφίες από τα backstage των γυρισμάτων για το νέο video clip

Κάτσε Καλά – Ακούστε το teaser του νέου single του Πέτρου Ιακωβίδη

Σχόλια