Γιάννης Πλούταρχος - Πέγκυ Ζήνα: Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την πρεμιέρα τους στο Posidonio!
Το βράδυ της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Γιάννη Πλούταρχου και της Πέγκυς Ζήνα στο Posidonio!

3 χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία επί σκηνής, ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα ενώνουν και πάλι τις φωνές τους, με σκοπό να χαρίσουν μοναδικές μουσικές βραδιές στους παρευρισκόμενους, με πολύ τραγούδι, δυνατές ερμηνείες και συγκινητικές στιγμές.

Στην πρώτης τους συνάντηση, λοιπόν, στο Posidonio, πλήθος επωνύμων και φίλων των δύο καλλιτεχνών έδωσε το παρόν και απήλαυσε ένα από τα πιο δυνατά σχήματα της σεζόν.

Ο Γιάννης Πλούταρχος ανέβηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας την επιτυχία του “Ποιο μονοπάτι” παίζοντας παράλληλα κιθάρα, ενώ ακολούθησαν το “Σαν να είσαι εδώ”, “Το γράμμα”, “Μια καλησπέρα” και πολλά άλλα αγαπημένα του κομμάτια με το κοινό να μη σταματά να τραγουδά μαζί του.

Η Πέγκυ Ζήνα ξεκίνησε το πρόγραμμά της με το “Ένα”, ενώ ερμήνευσε επί σκηνής, μεταξύ άλλων, επιτυχίες της όπως το “Παραδώσου”, “Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα”, “Ματώνω” και φυσικά το ολοκαίνουργιο “Μου λείπεις”.

Μαζί τους εμφανίζονται και το αγαπημένο συγκρότημα Kings οι οποίοι ξεσήκωσαν με τις επιτυχίες τους!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την πρεμιέρα:

 

Σχόλια