Πλούταρχος - Μενιδιάτης - Παπαδόπουλου
Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Γιάννη Πλούταρχου, του Χρήστου Μενιδιάτη και της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο Posidonio Music Hall πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 24 Μαρτίου, σε ένα κατάμεστο κέντρο, με τους καλλιτέχνες να βρίσκονται στην καλύτερη φάση της καριέρας τους.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, φανερά ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στη νυχτερινή Αθήνα, αλλά και με την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ “Θέμα Χρόνου” από τη Heaven Music, καλωσόρισε το κοινό με τη νέα του επιτυχία “Μια καλησπέρα”, ευχαριστώντας το για την αγάπη και τη στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μάλιστα, στο πρόγραμμά του ερμήνευσε για πρώτη φορά τα: “Θέμα χρόνου”, “Φονιάς”, “Άσε με”, “Το’χω σε κακό” και “Προσχηματικά” που συμπεριλαμβάνονται στο νέο του άλμπουμ. Φυσικά δεν παρέλειψε παλαιότερες δικές του επιτυχίες όπως το “Αχ κορίτσι μου”, “Η αυτοκαταστροφή σου”, “Ανάσα μου”, “Πόσο ωραία μάτια έχεις”, αλλά και άλλων ερμηνευτών, όπως το “Θες” του Δημήτρη Μητροπάνου και το “Συγχώρεσέ με” του Γιώργου Αλκαίου.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, με τη σειρά του, ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του.
“Τα κλειδιά”, “Χαμός θα γίνει”, “Άραγε πού να’σαι” είναι μερικά από τα κομμάτια που ερμήνευσε ο τραγουδιστής στη σκηνή και καταχειροκροτήθηκε.

Τέλος, η Ειρήνη Παπαδοπούλου ξεχώρισε τόσο για τις ερμηνείες της, όσο και για τη σκηνική παρουσία της, δίνοντας μία θηλυκή νότα στο πρόγραμμα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την πρεμιέρα του σχήματος:
Πλούταρχος - Μενιδιάτης - Παπαδόπουλου Πλούταρχος - Μενιδιάτης - Παπαδόπουλου Πλούταρχος - Μενιδιάτης - Παπαδόπουλου Πλούταρχος - Μενιδιάτης - Παπαδόπουλου Πλούταρχος - Μενιδιάτης - Παπαδόπουλου Πλούταρχος - Μενιδιάτης - Παπαδόπουλου Πλούταρχος - Μενιδιάτης - Παπαδόπουλου

 

Σχόλια