Οι Playmen ακούνε κλαρίνα κι ας είναι πλέον από τους διάσημους dj’s house και dance μουσικής στην Ελλάδα. Η φήμης τους ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα μιας και συμμετείχαν για δεύτερη φορά στο γνωστό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, στην Tomorrowland (29/7)!

Οι Playmen ακούνε κλαρίνα

Οι Playmen ακούνε κλαρίνα

Για αυτό μίλησαν στην Lifo, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψαν πως ακούνε μέχρι και κλαρίνα στο σπίτι τους.

Ο Παύλος Μανώλης και ο Λευτέρης Ξενάκης γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού φίλου τους, του Πέτρου, λίγο πριν τελειώσουν το σχολείο και τους ένωσε η αγάπη που είχαν κι οι δύο για τη μουσική. Από τότε και για χρόνια ήταν ντουέτο, σήμερα είναι τρίο, – πρόσφατα προστέθηκε στην ομάδα ο Τίμος, ένας απίθανος πιτσιρικάς MC που είναι πολύ ειδική περίπτωση.

Πιο αναλυτικά

«Ακούτε μουσική στο σπίτι σας;». «Ακούω οτιδήποτε δεν έχει σχέση με το είδος της μουσικής που παίζουμε. Ακούω ελληνικά, τα πάντα, κλαρίνα φουλ» λέει ο Παύλος. «Γιατί από το ντάπα ντάπα της μουσικής που παίζουμε και που φτιάχνουμε μπαίνω σε μια διαδικασία να σκέφτομαι μόνο τη δουλειά, σκέφτομαι τι θα κάναμε εμείς, να αναλύω αυτά που ακούω και δεν το ευχαριστιέμαι, ενώ άμα ακούω κάτι άσχετο, π.χ. νησιώτικα ή κλαρίνα, σκέφτομαι “α ωραία, μουσικούλα”. Δεν ακούω μόνο κλαρίνα φυσικά, αλλά όταν ακούω ’80s σκέφτομαι “μήπως να το κάνω remix;”. Οπότε, γι’ αυτό καταλήγω πάλι στα κλαρίνα».

Επίσης θα παίξουν στο Bolivar στις 4 Αυγούστου, στο River Party στις 6/8, στο annual party που κάνουμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στο Cavo Paradiso Και στις 8 Σεπτέμβριου στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας στο ΟΑΚΑ.

Τέλος σχολίασαν το γεγονός πως όλοι θέλουν να γίνουν τραγουδιστές λέγοντας: «Μπορεί να θεωρούν ότι είναι πλέον πιο εύκολο, επειδή το Internet μπορεί να σου δώσει άμεση πρόσβαση σε όλο τον κόσμο. Δεν νομίζω ότι είναι τόσα πολλά τα άτομα που πάνε, σε κάθε τάλεντ σόου που γίνεται πηγαίνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι» λέει ο Λευτέρης. «Όπως παίζουν όλοι για να πιάσουν το Τζόκερ και το πιάνουν ελάχιστοι αλλά όλοι ελπίζουν, έτσι και στη μουσική υπάρχουν 10 άτομα που βγάζουν πάρα πολλά λεφτά, αλλά είναι σαν να έχουν πιάσει το Τζόκερ.

Είναι λίγοι αυτοί που έχουν φτιαχτεί και έχουν γίνει υπερπλούσιοι από τη μουσική στην Ελλάδα. Παλιά ήταν περισσότεροι αυτοί που θα μπορούσαν να το κάνουν, τώρα είναι πολύ πιο λίγοι, αλλά αν κερδίσεις τον κόσμο και γίνεις νούμερο ένα, βγάζεις πολλά λεφτά. Όχι από τη μουσική αυτή καθεαυτή, από τα γύρω θα βγάλεις»

Πηγή: Lifo.gr

Σχόλια