Μια μοναδική συνεργασία αναμένεται να ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα με τον γνωστό καλλιτέχνη της νέας γενιάς και γνωστό επίσης για το ταλέντο του και στο γράψιμο και την σύνθεση τραγουδιών, STAN, να υπογράφει την νέα δισκογραφική δουλειά του κορυφαίου Έλληνα λαϊκού ερμηνευτή ΖΑΦΕΙΡΗ ΜΕΛΑ!

Ζαφείρης Μελάς

Η νέα δισκογραφική εταιρία Real Music πρόσφατα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή εκπλήσσοντας τους πάντες με την κίνηση αυτή !

Ωστόσο η φημολογία που υπήρχε όλο αυτό το διάστημα για την επικείμενη συνεργασία του Stan με τον Ζαφείρη Μελά σε επίπεδο δισκογραφίας είχε υπόσταση και ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον λαϊκό τραγουδιστή σε πρόσφατη συνέντευξη του σε γνωστή καλλιτεχνική εφημερίδα !

Η Real Music δουλεύει πυρετωδώς με την ομάδα του νεαρού ταλαντούχου τραγουδιστή για την ολοκλήρωση της παραγωγής των τραγουδιών καθώς και για την προετοιμασία της κυκλοφορίας αλλά και του videoclip που αναμένεται να κλέψει της εντυπώσεις!

Ο Ζαφείρης Μελάς επιστρέφει δισκογραφικά, αυτό είναι γεγονός, πλήρως ανανεωμένος, με νέα δισκογραφική στέγη και με τραγούδια που θα ‘’απασχολήσουν’’ ραδιοφωνικούς σταθμούς, site ,social media και τηλεοπτικές εκπομπές σε όλη την επικράτεια!

Εν αναμονή λοιπόν για την συνεργασία ΣΤΑΘΜΟ των 2 καλλιτεχνών

Σχόλια