Οι Vegas επιστρέφουν με ένα ξεσηκωτικό και άκρως καλοκαιρινό κομμάτι και βίντεο κλιπ με τίτλο “Πιο δυνατά“.

Vegas - Πιο δυνατά

Το επιτυχημένο συγκρότημα φέρνει νωρίτερα το καλοκαίρι και μας υπόσχεται πολύ μουσική και χορό.

Μουσική στο τραγούδι υπογράφει ο Άρης Καλημέρης, ο Ευάγγελος Σιάκας, ο Dj Airth και ο Kevin Adams.

Στίχους υπογράφει η Σοφία Παπαβασιλείου και ο Zeraw.

Η νέα φωνή των Vegas είναι φρέσκια, όμορφη και ακούει στο όνομα Κατερίνα Κουκουράκη. Η Κατερίνα δηλώνει ενθουσιασμένη με την καινούργια της συνεργασία με τους Vegas και νιώθει πως τα όνειρα της αρχίζουν να παίρνουν μορφή.

Εμείς την γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2011 μέσα από την συμμετοχή της στο Greek Idol 2. Εντυπωσίασε με την φωνή και την παρουσία της και κατάφερε να βρεθεί στα Live shows. Αν και αποχώρησε στο 3ο live, δηλώνει πως ήταν μια σπουδαία εμπειρία και της έδωσε πολλά πράγματα για να μπορέσει να εξελιχθεί καλλιτεχνικά και να φτάσει στο σημερινό της επίπεδο.

Το “Πιο δυνατά” των Vegas κυκλοφορεί από την Spicy music.

Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ:

Πιο δυνατά – Vegas

Πριν λίγο καιρό οι Vegas είχαν δηλώσει για την αποχώρηση της Μελίνας Μακρή:

“Πολλά γκρουπ διαλύονται, αλλά υπάρχουν και κάποια που απλά ανανεώνονται. Εμείς ανήκουμε στη δεύτερη κατηγορία. Πλέον έρχονται οι ανανεωμένοι Vegas με νέα τραγουδίστρια και ολοκαίνουρια μουσικά project. Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί είχαμε ανάγκη να ανανεωθούμε. Το γεγονός πως η Μελίνα προχώρησε και τώρα ετοιμάζεται να κάνει μόνη τα πρώτα της βήματα, για μας ως γκρουπ είναι μεγάλη χαρά. Τώρα με την Κατερίνα μας δίνεται ξανά η ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα ακόμη δυνατό όνομα.”

Όταν ρωτήθηκαν αν μιλάνε πλέον με την Μελίνα απάντησαν: “Φυσικά! Δεν φεύγουμε από τη ζωή της. Μάλιστα, ο σύζυγός της, Φράνκι, παραμένει ηχολήπτης του γκρουπ.”

 

Σχόλια