Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του Fantasia, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Πέτρο Ιακωβίδη να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διασκεδάζουν τον κόσμο μέχρι το πρωί.

 πρεμιέρα του Fantasia

Είναι στα καλύτερά του και φαίνεται! Εμφανώς ανανεωμένος και με πολλή ανεβασμένη διάθεση ο Πέτρος Ιακωβίδης τόσο με την επιβλητική σκηνική του παρουσία αλλά κυρίως με τις ερμηνευτικές του ικανότητες κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Ο γοητευτικός καλλιτέχνης συνεχίζει για ακόμη μια σεζόν τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Fantasia» και αποτελεί ένα από τα πιο hot πρόσωπα της νυχτερινής Αθήνας δίνοντας βροντερό «παρόν» κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, του οποίου μάλιστα υπογράφει ως δημιουργός και την πρόσφατη επιτυχία «Ξημερώματα»!
Δίπλα τους οι εκρηκτικοί Otherview!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έχοντας πλέον στις «αποσκευές» του και το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο «Αποτυπώματα» – το οποίο από τις πρώτες κιόλας ημέρες κυκλοφορίας έχει αποσπάσει τα πιο θετικά σχόλια – δίνει το δικό του μουσικό στίγμα και εδραιώνεται δυναμικά στην Ελληνική δισκογραφία.

Σχόλια