Πένυ Σκάρου

Η τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου έχασε το πόδι της μετά από τροχαίο που είχε στην οδό Πειραιώς 181 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η 29χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε αβοήθητη και αιμόφυρτη στις 07:30 το πρωί από διερχόμενους οδηγούς, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.

Ιατρικές πηγές αναφέρουν: «Όταν έφτασε στο ΚΑΤ η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Το πόδι της ήταν ακρωτηριασμένο από το γόνατο και κάτω. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο αλλά δυστυχώς… Το αποκολλημένο μέλος ήταν σε άσχημη κατάσταση. Προσπαθήσαμε να σώσουμε τη ζωή της και τα καταφέραμε»

Πένυ Σκάρου

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το πώς προκλήθηκε το ατύχημα, ωστόσο υπάρχουν αρκετά ενδεχόμενα να έχασε μόνη της τον έλεγχο από το μηχανάκι της, αφού στο σημείο του ατυχήματος δε βρέθηκαν ενδείξεις πρόσκρουσης με άλλο όχημα.

Η Πένυ Σκάρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σάμο. Η πρώτη της επαφή με την μουσική ξεκίνησε σε μικρή ηλικία, με τη συμμετοχή της, στη φιλαρμονική Σάμου. Στη διάρκεια των μαθητικών της χρόνων έγραψε τη μουσική της παράστασης “Πλούτος” του Αριστοφάνη, όπου και πήρε το πρώτο βραβείο.

Την Πένυ Σκάρου ξεχώρισε ο Στέφανος Κορκολής όταν ήταν 17 σε ένα μπαράκι στη Σάμο, και έπειτα δημιούργησαν μαζί τον πρώτο της δίσκο “Σε περίεργους καιρούς”. Το 2008 πήρε πτυχίο Σύγχρονου Ελληνικού Τραγουδιού με άριστα, ενώ στο βίντεο κλιπ της «Θέλω ν΄αφεθώ» την είδαμε να ανταλάσσει καυτά φιλιά με τον Ορέστη Τζιόβα.

Έχει δουλέψει ακόμα με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Παντελή Θαλασσινό, αλλά και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Σχόλια