Η Πέγκυ Ζήνα θυμάται την Βίκυ Μοσχολιού και συγκινείται. Γυρνάμε τον χρόνο πίσω και βλέπουμε τι είχε δηλώσει η αξιαγάπητη ερμηνεύτρια για μια από τις μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Η Πέγκυ Ζήνα θυμάται την Βίκυ Μοσχολιού

Όταν η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου είχε στον ΑΝΤ1 την εκπομπή ”Αξίζει να το δεις” και φιλοξενούσε στα πλατό την Πέγκυ Ζήνα, ήρθε η στιγμή της συγκίνησης!

Η κουβέντα έφτασε σε ένδοξους καλλιτέχνες που έχει γνωρίσει η Πέγκυ και το ποια είναι η καλύτερη κριτική που έχει δεχθεί ποτέ, τότε ήρθε και η συγκίνηση

Έχω ακούσει υπέροχα λόγια από το στόμα της Μαρινέλας, του Πάριου, του Γιάννη Σπανού, της Αλεξίου, της Πρωτοψάλτης, της Γαλάνης. Έχω όμως κρατήσει στην καρδιά μου τη γνωριμία μου με την Βίκυ Μοσχολιού. Δεν το έχω πει ποτέ. Ενάμιση χρόνο πριν φύγει από τη ζωή είχε γίνει. Αποτελούσε πρότυπο για μένα και την λάτρευα. Την πέτυχα σε ένα νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε. Με φώναξε, γονάτισα, καθόταν σε ένα καναπέ. Γονάτισα μπροστά της μου έπιασε το χέρι, μου έδωσε συγχαρητήρια. Μου θυμίζεις εμένα στον τρόπο που τραγουδάς και σε αυτό που βγάζουν τα μάτια σου. Σου εύχομαι να πεις καλύτερα τραγούδια από εμένα!”

Η Πέγκυ Ζήνα θυμάται την Βίκυ Μοσχολιού και δακρύζει

 

Σχόλια