Μίλτος Πασχαλίδης - Ό,τι αγαπάς δεν τελειώνει | Νέος live δίσκος
Ο Μίλτος Πασχαλίδης εμφανίζεται στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου κάθε Σάββατο. Για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, όμως, λόγω της μεγάλης επιτυχίας  των live του, προστίθενται και άλλες τρεις επιπλέον εμφανίσεις:  25/12/2015, 01/01/16 και 08/01/16.
Έτσι, λοιπόν, ο αγαπημένος ερμηνευτής θα μας κρατήσει συντροφιά και τις Παρασκευές ανήμερα των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και 8 Ιανουαρίου.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης συνδυάζει με άνεση το σύγχρονο τραγούδι με την παράδοση, έχοντας και ο ίδιος μακρά θητεία στην Κρητική μουσική. Γνωστός πια σε όλους για τα δυναμικά και απρόβλεπτα προγράμματα του με έντονο αυτοσχεδιασμό και αυθορμητισμό, έχει καταξιωθεί ως ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων.

Μαζί του σε αυτές τις εμφανίσεις οι σταθεροί του συνεργάτες τα τελευταία χρόνια: η Μιρέλα Πάχου στο πιανό, ακορντεόν και τραγούδι, ο Δημήτρης Σινογιάννης στις ηλεκτρικές κιθάρες, ο Πάρις Περυσινάκης στη λύρα, οΔημήτρης Μουτάφης στο μπάσο και ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα. Στην ηχοληψία ο Νίκος Λαγός και στα φώτα ο Μανώλης Μπράτσης.

Οργάνωση Παραγωγής : STRAY MUSIC

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, Κεντρική Σκηνή
Θαρύπου 37, Αθήνα 117 43, Τηλ: 210 9226975
Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Σταυρό του Νότου από Σάββατο 24 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο

Σχόλια