Πασίγνωστη σταρ αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της και σοκάρει μικρούς και μεγάλους. Πρόκειται για κάτι που συγκλονίζει.

Τα δημοσιεύματα δυστυχώς αποδείχθηκαν αληθή. Εξάλλου τα κακά μαντάτα κυκλοφορούν με ταχύτητα φωτός. Η αγαπημένη πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων, Lada Gaga, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το παραδέχθηκε και θα μιλήσει αναλυτικά στο ντοκιμαντέρ που θα είναι αφιερωμένο για τη ζωή της και αναμένεται να ολοκληρωθεί και να κυκλοφορήσει στην μεγάλη οθόνη σύντομα.

Πασίγνωστη σταρ αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της

Συγκεκριμένα το εν λόγω ντοκιμαντέρ («Five Foot Two») που θα προβληθεί στο Netflix στις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ έχει ήδη κάνει πρεμιέρα στο Toronto Film Festival.

Η 31χρονη, παγκοσμίου φήμης σταρ, επιβεβαίωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter πως πάσχει από ινομυαλγία, βγάζοντας αληθινά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό. «Στο ντοκιμαντέρ η χρόνια ασθένεια, ο χρόνιος πόνος που έχω είναι η Ινομυαλγία. Εύχομαι να βοηθήσω στην ευαισθητοποίηση στο θέμα και να συνδέσω ανθρώπους που το έχουν», έγραψε η τραγουδίστρια στο post της.

Η ινομυαλγία είναι ένα σύνδρομο που χαρακτηρίζεται από διάχυτο μυοσκελετικό πόνο, διάχυτη ευαισθησία αλλά και άλλα γενικά συμπτώματα όπως διαταραχή του ύπνου και του συναισθήματος. Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η star αναφέρεται στο πρόβλημα της, αφού και πέρυσι περίπου τέτοιο καιρό είχε ανεβάσει μία φωτογραφία της, όπου βρισκόταν στον γιατρό και της φρόντιζαν τον ώμο, ενώ είχε γράψει στη λεζάντα: «Μια δύσκολη μέρα με χρόνιο πόνο, αλλά νιώθω ευλογημένη που έχω τόσο δυνατές και έξυπνες γυναίκες γιατρούς».

Σχόλια