16 χρόνια γιόρτασε η Heaven Music, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία στην Ελλάδα!
Το βράδυ της Τετάρτης, 1 Νοεμβρίου, ήταν ξεχωριστό!

To Party της Heaven για τα 16 χρόνια

Μια λαμπερή βραδιά και ένα ξέφρενο πάρτι με μουσικές επιλογές από την Heaven Music, την Νο1 ανεξάρτητη ελληνική δισκογραφική εταιρία, μέλος του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ξεπέρασε το απροσδόκητο και έλαμψε με εκλεκτούς καλεσμένους που ήρθαν να γιορτάσουν μαζί μας τα 16 χρόνια λειτουργίας της
Heaven Music! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Νίκος Βέρτης, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Νικηφόρος, ο
Λευτέρης Πανταζής, η Άντζελα Δημητρίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Κωνσταντίνα, η Ifigenia, η Κατερίνα Στικούδη, ο Βαλάντης, ο Γιάννης Φρασέρης, ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, η Ελένη Γιαννατσούλια, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Ηλίας Φιλίππου και πολλοί άλλοι είναι κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας που έδωσαν το παρόν.

Η βραδιά άνοιξε με stand-up comedy από τον Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Arilena Ara, η καλλιτέχνης πίσω από την τεράστια επιτυχία «Nentori» που ανήκει στο δυναμικό της 314 Records, το international label του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Η βραδιά απογειώθηκε με την μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου να μας μαγεύει με τις ερμηνείες της.

Μοναδικές στιγμές ζήσαμε και μέσα από τα συγκλονιστικά ντουέτα μεταξύ των κορυφαίων Γιάννη Πλούταρχο, Μελίνα Ασλανίδου, Άντζελα Δημητρίου, Λευτέρη Πανταζή, Γιώργο Γιαννιά, Νικηφόρο και άλλους.

Οι dj Ράνια Κωστάκη και Nikos Halkousis, ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους με γνωστές επιτυχίες με αμείωτο κέφι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες !

Σχόλια