Παρ’ ολίγον θύμα χάκερ ο Κωνσταντίνος Κουφός, δείτε πως τι πήγε να πάθει ο γνωστός τραγουδιστής.  Δείτε πως θα το αποφύγετε και σεις.

θύμα χάκερ ο Κωνσταντίνος Κουφός

Ο Κωνσταντίνος Κουφός είναι το τελευταίο θύμα των Τούρκων χάκερ, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν βάλει στο… μάτι λογαριασμούς γνωστών προσώπων στην Ελλάδα.

Οι συγκεκριμένοι επιτήδειοι φαίνεται πως έβαλαν στο στόχαστρό τους τον Κερκυραίο τραγουδοποιό, λόγω της τεράστιας επιτυχίας που σημειώνει τα τελευταία χρόνια και έχει καταφέρει να κατακτήσει ψηλές θέσεις στο YouTube με τα τραγούδια του.

Όπως μας ενημέρωσε ο συνεργάτης του νεαρού καλλιτέχνη, Σωτήρης Βρακάς, οι Τούρκοι χάκερ θέλησαν να «εισβάλουν» στον λογαριασμό του τραγουδιστή στο Instagram, αλλά η καχυποψία του τον έσωσε και έτσι δεν έπεσε με επιτυχία θύμα των συγκεκριμένων ανθρώπων.

θύμα χάκερ ο Κωνσταντίνος Κουφός θύμα χάκερ ο Κωνσταντίνος Κουφός

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τι ακριβώς συνέβη στον Κωνσταντίνο Κουφό και να προσέξετε και εσείς, αν τυχόν σας φτάσει ανάλογο email στους λογαριασμούς σας…

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο Κωνσταντίνος ενημέρωσε τους θαυμαστές του πως ετοιμάζεται για το νέο του τραγούδι, το οποίο ο συνεργάτης του, Σωτήρης Βρακάς, μας ενημέρωσε πως θα κυκλοφορήσει σύντομα μαζί με το βίντεο κλιπ.

θύμα χάκερ ο Κωνσταντίνος Κουφός

θύμα χάκερ ο Κωνσταντίνος Κουφός

Σχόλια