Παράταση εμφανίσεων για τον Πάνο Μουζουράκη στο Anodos. Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία του Πάνου Μουζουράκη, οι εμφανίσεις του στο Anodos live stage συνεχίζονται έως την Παρασκευή 7 Απριλίου. 

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός με την χαρακτηριστική ζεστή φωνή και την ξεχωριστή, γοητευτική σκηνική παρουσία, με το πρόγραμμα που παρουσιάζει, αποδεικνύει πως από τη νέα γενιά καλλιτεχνών είναι ο καλύτερος performer. Μας σαγηνεύει ακόμη μια φορά, παρασύροντάς μας σε μια βόλτα γεμάτη τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιλογές από τη ξένη μουσική σκηνή, αλλά και τραγούδια καλλιτεχνών που σέβεται και αγαπάει. Με το αστείρευτο χιούμορ του μετατρέπει τo live του σε stand up comedy και κρατάει τον κόσμο που έχει πάει να τον απολαύσει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι ένας πλήρης καλλιτέχνης! Θεατρικός, με καυστικό χιούμορ, ενέργεια που παρασύρει τον κόσμο! Το θέαμα που προσφέρει στο Anodos live Stage είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών με έντονα στοιχεία ταινιών musical και πρέπει να ομολογήσω ότι δεν έχω παρακολουθήσει κάτι αντίστοιχο. Αναμφίβολα μια παράσταση που πρέπει να δοκιμάσεις! (museekart).

Παράταση εμφανίσεων για τον Πάνο Μουζουράκη στο Anodos

Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών που αποτελούν την μπάντα του, Δημήτρη Φροσύνη – μπάσο,  Παύλος Καλτouρουμίδης – πλήκτρα / ενορχήστρωση Βαγγέλη Κοτζάμπαση – τύμπανα, Σπύρο Λιβάνη – κιθάρα και προστίθεται πλεον ένα εξαιρετικό ντουέτο πνευστών ο Δημήτρης Καραγιάννης σαξόφωνο-κλαρινέτο και Γιώργος Ζαρέας Τρομπόνι στους ήδη υπάρχοντες εξαιρετικούς συνταξιδιώτες του των τελευταίων χρόνων.

Και επιτέλους τον πλαισιώνουν τρεις αέρινες σειρήνες τραγουδίστριες, η Μυρτώ Ναούμ, η Κωνσταντίνα Ζωμενή και η Σοφία Δουκλιά.

Ο Φίλιππος Τρέπας υπόσχεται ένα φωτιστικό υπερθέαμα και ο Ηλίας Καρούμπαλης είναι υπεύθυνος για την ηχητική πανδαισία.

To πορτραίτο της αφίσας είναι δημιουργία του Artuman  Michalis Georgiou

Οργάνωση Παραγωγής : MetroLive Productions

ANODOS LIVE STAGE

Τηλ. Επικοινωνίας – κρατήσεις: 210-3468100

Πειραιώς 183, Αθήνα

Ώρα έναρξης : 23.00

Τιμή εισόδου στο μπαρ  : 12 ευρώ με κρασί ή μπύρα, 15 ευρώ με ποτό

Τιμή κρασιού : από 55 ευρώ (ανά 2 άτομα)

Τιμή φιάλης : από 110 ευρώ (ανά 4 άτομα)

 

Σχόλια