Η συγκίνηση της Έλενας Παπαρίζου στη Σουηδία!

Χτες το βράδυ η συγκίνηση της Έλενας Παπαρίζου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς συναντήθηκε με ένα πρόσωπο το οποίο λατρεύει από τα παιδικά της χρόνια!

Η Έλενα Παπαρίζου ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την ηθοποιό Onkel Nilsson, που υποδυόταν την Πίπη Φακιδομύτη στην τηλεόραση! Η Πίπη Φακιδομύτη είναι ο παιδικός ήρωας της Έλενας Παπαρίζου, και η ίδια συγκινήθηκε πολύ με την απρόσμενη συνάντηση τους σε ένα Viking πάρτυ στη Σουηδία!

“Me and my hero Pippi Långstrump after several years.. Pippi is the strength in me! So happy to finally meet you at a Viking party!” έγραψε στο Instagram αναρτώντας την παρακάτω φωτογραφία:

Η Έλενα Παπαρίζου με το πρότυπο των παιδικών της χρόνων, την Πίπη Φακιδομύτη!

Onkel Nilsson – Έλενα Παπαρίζου

Κατά τη διάρκεια του Melodifestivalen η Έλενα δέχτηκε ως δώρο ένα κουκλάκι της Pippi, με το οποίο φωτογραφήθηκε, ενώ λίγο αργότερα μιλώντας για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό κρατούσε το κουκλάκι κάνοντας χιούμορ. Δείτε το βίντεο εδώ.

Η Έλενα Παπαρίζου με την Πίπη Φακιδομύτη!

Η συγκίνηση της Έλενας Παπαρίζου

Οι θαυμαστές της Έλενας γνωρίζουν την αδυναμία της στην Pippi!

Η Έλενα Παπαρίζου ετοιμάζεται αυτές τις μέρες πυρετωδώς για τη Σουηδική περιοδεία της, αφού θα συμμετάσχει στο “Julgalan”, σε ένα Χριστουγεννιάτικο tour μαζί με άλλους καλλιτέχνες όπως οι Alcazar, ο Danny Saucedo και ο Albin τραγουδώντας γνωστές τις επιτυχίες αλλά και ξένα παγκόσμια mega hits σε ένα show υπερπαραγωγή!

Η Έλενα Παπαρίζου στις πρόβες του Julgalan!

Η Έλενα Παπαρίζου στις πρόβες του Julgalan!

Η Έλενα Παπαρίζου στις πρόβες του Julgalan!

Η Έλενα Παπαρίζου στις πρόβες του Julgalan!

Διάβασε ακόμα:

 

 

 

Σχόλια