Παντελής Θαλασσινός

Παντελής Θαλασσινός

Ο Παντελής Θαλασσινός μετά τις πετυχημένες εμφανίσεις του όλο τον Δεκέμβριο, συνεχίζει και τις Παρασκευές του Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στις 3/1, 10/1 και 17/1 στο Ρυθμό Stage.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις μεγάλες του επιτυχίες, τα νέα του τραγούδια από τους δύο τελευταίους του δίσκους  «10 τραγούδια της ελπίδας» και το διπλό live cd «Ανοιχτή Ακρόαση»  αλλά και επιλογές από το ελληνικό ρεπερτόριο που βρίσκουν τον τρόπο να μας αγγίζουν. Με τον μοναδικό του τρόπο, εναλλάσσει το ροκ με το παραδοσιακό, ερμηνεύει τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών μέχρι σήμερα, αλλά και κομμάτια σπουδαίων συνθετών, όπως του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Ηλία Ανδριόπουλου και άλλων.

Εκπλήξεις περιμένουν όσους παρευρίσκονται στα live του, αφού πολλοί  φίλοι  του συνάδελφοι βρίσκονται εκεί και ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί του. Από την παρέα του Ρυθμού Stage, έχουν ήδη περάσει και τραγουδήσει ο Γιάννης Κότσιρας, o Γιάννης Νικολάου, ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Κώστας Χαριτάτος, αλλά και μουσικοί όπως ο Αλέξανδρος  Αρκαδόπουλος.

Παρόντες είναι επίσης οι φίλοι του, Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Φίλιππος Λευκαδίτης (κρουστά), Γιώργος Μακρής (πνευστά-Γκάϊντες-τσαμπούνες), Γιάννης Μπελώνης (πιάνο-keyboards), Γιάννης Πλαγιανάκος (Κοντραμπάσο), και στον ήχο ο Γιώργος Καρυώτης κι ο Ευτύχης Γιαννακούρας.

Στην είσοδο θα μπορείτε να αγοράσετε και το νέο cd του Παντελή Θαλασσινού σε τιμή κόστους.

Ρυθμός Stage

Μαρίνου Αντύπα 38

16346 Ηλιούπολη

Τηλέφωνο: 210 9750060

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος:12 € (με μπύρα ή κρασί)

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘flash'” info=”true”]

Σχόλια