Πάνος Μουζουράκης The Voice: Τι ήταν αυτό που έκανε έξαλλο τον κριτή του γνωστού talent-show; Τι συνέβη στο battle του Νάσου Κατσίνα και του Νικόχρηστου Λαμπαούνα;

Πάνος Μουζουράκης The Voice

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του The Voice Of Greece, ο Νάσος Κατσίνας και ο Νικόχρηστος Λαμπαούνας βρέθηκαν αντιμέτωποι σε ένα από τα battles του talent-show.  Μετά το τέλος της ερμηνείας τους όμως στο τραγούδι “Πλάτανος” , ο Πάνος Μουζουράκης έκφρασε την δυσαρέσκεια του με τα λάθη που έγιναν στην εμφάνιση.

Το συμβάν που τάραξε τα νερά

Τον λόγο πήρε ο Νίκος Κατσίνας προκειμένου να εξηγήσει στον coach του τι συνέβη. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος στην ερμηνεία του τραγουδιού δηλώνοντας:

“Ήταν δικό μου λάθος που το έσωσε τελευταία στιγμή ο Νικόχρηστος”

Ωστόσο οι υπόλοιποι κριτές θέλησαν να δώσουν τα συγχαρητήρια τους και στους δύο διαγωνιζόμενους,  αφενός στον Νάσο για το γεγονός ότι δήλωσε δημόσια το λάθος του, αφετέρου στον Νικόχρηστο που θέλησε να βοηθήσει τον συμπαίκτη του ρισκάροντας την πορεία του στο talent-show.

Ο Νικόχρηστος ανέφερε:

“Ευχαριστώ πάρα πολύ. Έπρεπε να γίνει αυτό. Στεναχωρήθηκα που έχασε τα λόγια του”

Τα σχόλια του Πάνου Μουζουράκη

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Πάνος Μουζράκης δηλώνοντας:

“Θεωρώ ότι ήταν εξίσου δίκαια μοιρασμένο το τραγούδι. Για κάποιο λόγο θυμάμαι την ότι ο Νάσος έμπαινε στην αρχή. Όντως οι καταλήξεις σου στην αρχή δεν ήταν σωστές τονικά. Όντως μπράβο στον Νάσο που παραδέχτηκε το λάθος του, όντως μπράβο στον Νικόχρηστο που το έπιασε και δεν το άφησε να πέσει κάτω.

Το λάθος του Νάσου τον στοίχειωσε σε όλο το υπόλοιπο τραγούδι με αποτέλεσμα όταν ξαναμπήκε στον στίχο από τον φόβο ότι θα το ξαναχάσει, έδωσε εκείνη την παραπάνω ενέργεια και την τσατίλα που σου ζήτησα να μην την βγάλουμε. Προσπάθησες να το σώσεις φωνάζοντας το το τραγούδι

Υπερασπιζόμενος τον εαυτό του ο Νάσος Κατσίνας υποστήριξε:

“Ναι. Είχαμε να βγάλουμε την τσατίλα πιο πολύ στο κουπλέ που είναι λίγο πιο συζήτηση. Στο άλλο επειδή είναι λίγο πιο επιθετικό, μου πήγαινε καλύτερα επειδή ήταν πιο επιθετικός ο στίχος να μου βγει. Δεν ήταν μόνο το άγχος επειδή έχασα τα προηγούμενα”

O Πάνος Μουζουράκης απάντησε στον νεαρό διαγωνιζόμενο λέγοντας:

Δηλαδή απλά κουνούσες το κεφάλι σου την ώρα που τα έλεγα εγώ. Θα μπορούσα να συνεχίσω και με τους δύο εξίσου και να πειραματιστούμε και σε άλλα πράγματα, και σε άλλα τραγούδια του Μπαλάφα. Θα συνεχίσω με τον Νικόχρηστο”

Πάνος Μουζουράκης The Voice

Ο Νικόχρηστος Λαμπαούνας

 

Μετά την επιλογή του Πάνου Μουζουράκη, οι υπόλοιποι coaches έχουν το δικαίωμα να πάρουν στην ομάδα τους τον διαγωνιζόμενο που αποχωρεί. Κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν συνέβη με τον Νάσο Κατσίνα, με αποτέλεσμα να τελειώσει εδώ το ταξίδι του στο The Voice Of Greece.

Πάνος Μουζουράκης The Voice: Έξαλλος ο γνωστός τραγουδιστής

Σχόλια