Είναι αυτός ο καταξιωμένος καλλιτέχνης που καταφέρνει με μαεστρία να χαρακτηρίζεται ηγέτης της διασκέδασης και ταυτόχρονα να σε ταξιδεύει με τις αισθαντικές ερμηνείες του στα πιο ερωτικά μονοπάτια!

Πάνος Κιάμος

Είναι ο Πάνος Κιάμος και μετά από 5 μήνες απόλυτα επιτυχημένων εμφανίσεων στο «Club 22» ετοίμασε βαλίτσες και ταξίδεψε μέχρι την Αυστραλία! Ύστερα από την έντονη επιθυμία του κοινού στην ομογένεια, βρέθηκε κοντά τους για μια σειρά sold out εμφανίσεων δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό για ακόμη μια φορά, αγγίζοντας με αυτό τον τρόπο τις καρδιές τους! Μαζί του η Κατερίνα Στικούδη!

Πάνος Κιάμος

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης διανύει την πιο δημιουργική και ουσιαστική επαγγελματική του περίοδο καθώς πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε ακόμη ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Χαρταετός», το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο ολοκαίνουργιο άλμπουμ του που θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου από την Cobalt Music και ήδη έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το κοινό… καθιστώντας το σε μια από τις πιο δυνατές ραδιοφωνικές επιλογές!

Πάνος Κιάμος

Ακούστε το εδώ:


Παράλληλα ο Πάνος Κιάμος με μεγάλη ανυπομονησία ετοιμάζει την επιστροφή του στη νυχτερινή Αθήνα, «φορώντας» την πιο καλοκαιρινή του διάθεση μετά από 6 χρόνια, σε ένα από τα πιο ιστορικά και όμορφα μαγαζιά της παράλια.

Σχόλια