Πανικός στο Fantasia το τριήμερο που μας πέρασε. Η μεγάλη πρεμιέρα έγινε την Παρασκευή (1/9) και ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το γνωστό νυχτερινό κέντρο και απόλαυσε τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Πανικός στο Fantasia

Μαζί του φυσικά ήταν ο Κωνσταντίνος Κουφός που μετατρέπει σε ”γήπεδο” το Fantasia και ανεβάζει στα τραπέζια άνδρες και γυναίκες, οι Otherview με τη Josephine που δίνουν μια πιο νεανική και club μορφή στο σχήμα, αλλά και οι Mike, Ανδρομάχη και το συγκρότημα 719 που ρόκαρε.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βγήκε στη σκηνή με το ”Ξημερώματα” και τότε έγινε πραγματικός χαλασμός Κυρίου, τα λουλούδια έφευγαν βροχή και δεν υπήρχε κανείς καθιστός, όλοι ήταν όρθιοι! Ο Αργυρός παρότι έκανε μια φουλ καλοκαιρινή περιοδεία και ήταν ξανά στο Fantasia πριν λίγους μήνες, φάνηκε ανανεωμένος, σα να τραγουδά πρώτη φορά στο γνωστό του στέκι!

Πανικός στο FantasiaWe came back at @fantasia.live.official ???. @josephinewendel @eleentsag #fantasia2017 #live #arguroskonstantinos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?OtherView? ???®®® (@otherviewgr) στις

Last night was a blast?? ?@fantasia.live.official back on stage again for the second year with this babe @eleentsag?#onfleek

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josephine (@josephinewendel) στις

Σχόλια