Ο Τζίμης Πανούσης στο Can Can

Τζίμης Πανούσης @ Can -Can

Τη δυναμική επιστροφή του στα δρώμενα της Αθήνας ετοιμάζει να κάνει πολύ σύντομα ο Τζίμης Πανούσης.

Ο ιδιαίτερος και πολύ σπουδαίος καλλιτέχνης ετοιμάζεται να ανέβει για ακόμα μια φορά στη σκηνή του Can Can. Τη φορά αυτή, θα μας παρουσιάσει την παράσταση «Μuniall», που αναμφίβολα θα κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις. Με το γνωστό καυστικό του χιούμορ, τις απεριόριστες επιτυχίες και τον ιδιαίτερο σχολιασμό του πάνω σε θέματα της επικαιρότητας, ο Τζίμης Πανούσης θα μας παρουσιάσει και πάλι μια σειρά παραστάσεων που θα αφήσουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στη διασκέδαση της φετινής σεζόν. Τζίμης Πανούσης και Can Can ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να κερδίσουν και πάλι την αμέριστη αγάπη του κοινού και να μας ταξιδέψουν σε πολύ ξεχωριστά μονοπάτια διασκέδασης αλλά και ψυχαγωγίας.

Για τον Τζίμη Πανούση και το Can Can θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνεργασίας. Οι δυο τους ένωσαν τα ονόματά τους και τον περσινό χειμώνα και παρουσίασαν μια σειρά παραστάσεων που αγκαλιάστηκαν θερμά από το κοινό. Η φετινή συνέχιση της συνεργασίας ήταν απλά… μονόδρομος. Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου, και έκτοτε, κάθε Σάββατο Τζίμης Πανούσης και Can Can θα μας παρουσιάζουν την παράσταση «Μuniall» για 10 μόνο παραστάσεις. Σχεδόν δύο μήνες λοιπόν αναμένεται να είναι κοντά μας ο Τζίμης Πανούσης με την παράσταση αυτή και το μόνο βέβαιο είναι πως θα κερδίσει το απόλυτο ενδιαφέρον.

Το Can can υπάρχει στο χάρτη της διασκέδασης της Αθήνας εδώ και πολλά χρόνια. Ξεκίνησε ως μπουζουξίδικο, και μάλιστα διέγραψε με μεγάλη επιτυχία, μια μεγάλη πορεία στο χώρο της διασκέδασης. Από την πίστα του έχουν περάσει όλα τα μεγάλα ονόματα του λαϊκού ρεπερτορίου. Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει πορεία και μας συστήνεται ξανά ως μουσική σκηνή, αφού στο stage του ανεβαίνει ο Τζίμης Πανούσης. Ένας πολύ ιδιαίτερος καλλιτέχνης που σίγουρα θα αποτέλεσε μεγάλο στοίχημα για τους ιθύνοντες η φιλοξενία του στο χώρο.

Ωστόσο, οι περσινές εμφανίσεις του γνώρισαν τεράστια επιτυχία και πλέον ο Τζίμης Πανούσης ετοιμάζεται να παρουσιάσει το πρόγραμμα του εκεί για ακόμα μια φορά. Τζίμης Πανούσης 2016 Can Can θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα hot spots της Πέτρου Ράλλη αλλά και ολόκληρης της Αθήνας.

 

Σχόλια