Ο Λάκης Χαλκιάς θα συναντήσει “Απρόσμενα” τον Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στο «Γιαπί» της ΑΚΤ-ΕΙΝ για να χαρίσουν ξεχωριστές ερμηνείες δημοτικών, λαϊκών και έντεχνων ελληνικών τραγουδιών.

Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης

Με αυτή τους την απρόσμενη συνάντηση θα μας συνεπάρουν μαζί τους σε ένα όμορφο μουσικό ταξίδι στο «Γιαπί» της ΑΚΤ-ΕΙΝ στο Κορωπί. Την ιδέα-σχεδιασμό την έχει αναλάβει ο Κώστας Φασουλάς.

 Λίγα λόγια για την ΑΚΤ-ΕΙΝ

Η ΑΚΤ-ΕΙΝ είναι μια κοινωνική-συνεταιριστική επιχείρηση που ιδρύθηκε από έντεκα μέλη τον Δεκέμβριο του 2012. Τα μέλη αυτά, παράλληλα με την επαγγελματική τους δραστηριότητα έχουν εμπλακεί σε πολλές εθελοντικές -πολιτιστικές-κοινωνικές-περιβαλλοντικές δράσεις. Όλες αυτές οι δράσεις είχαν και έχουν ένα κοινό: τον άνθρωπο.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται στο καταστατικό της ΑΚΤ-ΕΙΝ αναφέρεται:
“Σκοπός του Συνεταιρισμού είναι η επιδίωξη του συλλογικού οφέλους και η εξυπηρέτηση γενικότερων κοινωνικών συμφερόντων. Ειδικότερα, σκοπός του Συνεταιρισμού είναι η προώθηση της ένταξης στην οικονομική και κοινωνική ζωή, και στην απασχόληση, ατόμων που αντιμετωπίζουν κοινωνικό αποκλεισμό και εν γένει η κοινωνική επανένταξη των ατόμων που ανήκουν στις Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού, και της ενσωμάτωσής τους στην αγορά εργασίας μέσω της δημιουργίας ευκαιριών κατάρτισης και ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων. [Σημ. Στις «Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού» ανήκουν οι ομάδες εκείνες του πληθυσμού που η ένταξή τους στην κοινωνική και οικονομική ζωή εμποδίζεται από σωματικά και ψυχικά αίτια ή λόγω προηγούμενης παραβατικής συμπεριφοράς και κοινωνικών διακρίσεων. Σε αυτές ανήκουν άτομα με αναπηρίες (σωματικές ή ψυχικές ή νοητικές ή αισθητηριακές), απεξαρτημένα από ουσίες άτομα, οροθετικοί, αποφυλακισμένοι, άνεργοι και άστεγοι].

Ο Λάκης Χαλκιάς και ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης συναντιούνται “Απρόσμενα”

Ώρα έναρξης: 21:00
Γενική είσοδος 10 ευρώ
Ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ
«Γιαπί» της ΑΚΤ-ΕΙΝ
Ερμή Σουρλατζή 14, Κορωπί Αττικής
τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6627 470, 694 4462 398

Σχόλια