Όπως στο σινεμά... Fin - Κρυσταλλία

Αλλαγή ρόλου για την Κρυσταλλία στο νέο της κλιπ “Όπως στο σινεμά… Fin”, καθώς ξεφεύγει από το ύφος που την είχαμε συνηθίσει!

Πιο συγκεκριμένα, η Κρυσταλλία άφησε στην άκρη τα pop και dance κομμάτια με την οποία την είχαμε συνηθίσει στο ξεκίνημα της με τους Otherview, και πλέον ερμηνεύει ρεπερτόριο που αγγίζει την “έντεχνη” σκηνή. Έτσι τουλάχιστον φαίνεται από το τελευταίο της single “Όπως στο σινεμά… Fin”, που υπογράφουν η Μαριέττα Φαφούτη και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Η Κρυσταλλία ανέβασε πριν 2 εβδομάδες μια φωτογραφία από την ηχογράφηση του single, γράφοντας "Στα μουσικά μας νέα... #newSummerTrack "Όπως Στο Σινεμά" (Fin) #erxetai σε μουσική Μαριέττας Φαφούτη & στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου! #CantWait!!!!"

Η Κρυσταλλία ανέβασε πριν 2 εβδομάδες μια φωτογραφία από την ηχογράφηση του single, γράφοντας “Στα μουσικά μας νέα… #newSummerTrack “Όπως Στο Σινεμά” (Fin) #erxetai σε μουσική Μαριέττας Φαφούτη & στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου! #CantWait!!!!”

Στο νέο της βίντεο κλιπ την βλέπουμε να ενσαρκώνει διάφορους λόγους, ενώ παράλληλα βλέπουμε το πρόσωπο της σε αφίσες από πασίγνωστες ταινίες όπως το “Amelie”.

Όπως στο σινεμά... Fin - Κρυσταλλία

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Κρυσταλλίας αποτελεί σίγουρα μια νέα πρόταση, και έχει σκοπό να γεμίσει χρώμα το καλοκαίρι μας συνδυάζοντας στοιχεία dixieland, Gypsy jazz και swing, με αναφορές στον γαλλικό κινηματογράφο του 60′ και με έντονα Nouvelle Vague στοιχεία.

Δείτε φωτογραφίες από το κλιπ:

Όπως στο σινεμά... Fin - Κρυσταλλία

Όπως στο σινεμά... Fin - Κρυσταλλία

Όπως στο σινεμά... Fin - Κρυσταλλία

 

 

Σχόλια