Το Opening Act στις δυο μεγάλες συναυλίες του Αντώνη Ρέμου με τον Shantel και τον Zeljko Joksimovic θα είναι ένας ιδιαίτερα χαρισματικός καλλιτέχνης της new generation.

Opening Act

Αυτός θα είναι το Opening Act

Δυο μεγάλες συναυλίες του Ρέμου με δυο πασίγνωστους ξένους τραγουδιστές θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το ελληνικό κοινό. Ο λόγος για τον Shantel και τον Zeljko Joksimovic.

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής θα υποδεχθεί στη σκηνή του Διογένη τον εμπνευστή της Βαλκανικής pop, Shantel, στις 9 και 10 Μαρτίου, ενώ στις 11 θα τραγουδήσει μαζί με τον Zeljko Joksimovic, με τον οποίο τους συνδέει μια φιλία χρόνων. Ο εκπρόσωπος της Σερβίας Μαυροβούνιο το 2004 με το «Lane Moje», έχει γράψει τη μουσική σύνθεση ενός κομματιού για τον καλό του φίλο, το «Να μ’αγαπάς», που συμπεριλαμβάνεται στο νέο του δίσκο, ενώ έχουν ξανασυναντηθεί τη σκηνή του Sava Centar στο Βελιγράδι, αλλά και σε αυτή του Διογένη.

Το Opening Act του Αντώνη Ρέμου, του Shantel και του Zeljko Joksimovic στο πλαίσιο του Athens Music Festival επιλέχτηκε να κάνει ο πολυτάλαντος νέος καλλιτέχνης της Panik Records, ο Αναστάσιος Ράμμος.

Opening Act

Ανάμεσα σε άλλους νέους καλλιτέχνες, ο Αναστάσιος Ράμμος ήταν αυτός που ξεχώρισε και επιλέχτηκε από το Athens Music Festival για να ξεκινήσει τη μεγάλη συναυλία που έγινε στο Διογένης Studio με σύνθημα «We Are All Balkans». Στο live αυτό ερμήνευσε το νικητήριο #JumpingFish τραγούδι του «Όλα Τα Μυστικά» όπως και το «Ταξιδιώτης» και το «Όλα Στιγμές» που έχουν ήδη αγαπηθεί από το κοινό. Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης ερμήνευσε κι άλλες γνωστές επιτυχίες και διασκευές τόσο του ίδιου όσο και από την διεθνή μουσική σκηνή.

Ο Αναστάσιος Ράμμος, ένας εξαιρετικά ταλαντούχος καλλιτέχνης έχει ήδη αναγνωριστεί από σπουδαίους καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής όπως ο Στέλιος Ρόκκος, που εμπιστεύτηκε το ταλέντο του και έχει συμπεριλάβει 3 κομμάτια που έγραψε ο νεαρός καλλιτέχνης στο νέο του άλμπουμ «Σε Μονοπάτια Ξένα».

Αυτή την περίοδο ο Αναστάσιος Ράμμος, προετοιμάζει τα νέα του τραγούδια, για το πρώτο του άλμπουμ αλλά και τις επερχόμενες εμφανίσεις του

Opening Act

Σχόλια