Οι ONE επιστρέφουν!

Οι ONE επιστρέφουν στην ελληνική σκηνή! Αυτό και αν είναι είδηση!

Το κορυφαίο boyband της προηγούμενης δεκαετίας επιστρέφει όπως όλα δείχνουν σχεδόν 10 χρόνια μετά τη πολυσυζητημένη διάλυσή του. Το γκρουπ δημιουργήθηκε το 1999 από το Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος υπέγραψε πολλές από τις επιτυχίες τους, και είναι πανέτοιμο να επιστρέψει σχεδόν 10 χρόνια μετά και πάλι στο προσκήνιο.

Τα μέλη ήταν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ,ο Φίλιππος Κωνσταντίνου, ο Αργύρης Ναστόπουλος, ο Δημήτρης Κουτσαβλάκης, ο Πάνος Τσερπές και ο Δήμος Μπέκε ο οποίος αντικατέστησε τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου όταν αποχώρησε από το boyband και αποφάσισε να ακολουθήσει solo καριέρα.

Θυμηθείτε τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ανακοίνωσε δημόσια την αποχώρηση του από το συγκρότημα:

 

Ο μέντορας τους, Γιώργος Θεοφάνους, προετοιμάζει μαζί τους μια μεγάλη εμφάνιση στην οποία θα παρουσιάσουν όλες τις παλιές αγαπημένες και δυνατές επιτυχίες τους! Την είδηση αυτή παραδέχτηκαν τόσο ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου όσο και ο Δήμος Μπέκε σε πρόσφατη τηλεοπτική τους συνέντευξη, χωρίς ωστόσο να επισημαίνουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα είδαμε το Δήμο Μπέκε ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους του The Voice of Greece, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στην Blind Audition!

https://www.youtube.com/watch?v=ug4P5yLYvYU

 

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μέχρι σήμερα συνεχίζει τη σόλο καριέρα του, ενώ ο Αργύρης Ναστόπουλος άλλαξε όνομα και έγινε Dj X One, ο Φίλιππος Κωνσταντίνου εμφανίζεται σε θεατρικές παραστάσεις, ο Πάνος Τσερπές κυκλοφόρησε πρόσφατα το single του “Σελίδα Γύρισα” ενώ  δε γνωρίζουμε ποια είναι τα τελευταία νέα από το Δημήτρη Κουτσαβλάκη.

Πάμε να θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές της πεντάχρονης πορείας των ONE, μέσα από μερικά βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια