Παρουσίαση Δίσκου OniramaΟι Onirama μας παρουσίασαν χθές το νέο τους δίσκο με τίτλο «Μεθυσμένο Τατουάζ»…

Το GetGreekMusic βρέθηκε εκεί και θα σου πει όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Στον φιλόξενο χώρο του «Fashion Workshop By Vicky Kaya» πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση δίσκου των Onirama, «Μεθυσμένο Τατουάζ».

Η έλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Άνθρωποι όλων των ηλικιών βρέθηκαν στον τελευταίο όροφο του «Fashion Workshop By Vicky Kaya» που είχε ως ταβάνι τον Αθηναϊκό ουρανό.

Ανεβαίνοντας λοιπόν στον ανοιχτό χώρο παρατηρούσε αμέσως κάποιος το stage το οποίο ήταν τοποθετημένο με τέτοιο τρόπο που επέτρεπε στον κόσμο να έρθει πολύ κοντά με το συγκρότημα και όλοι μαζί να γίνουν ένα, σ’αυτό το μεγάλο πάρτι. Η ματιά μου ξεφεύγει κάποια στιγμή προς τα δεξιά, όπου και υπήρχε ένα διαφορετικό video wall  το οποίο έπαιζε όση ώρα περιμέναμε slide με διάφορα στιγμιότυπα από φωτογραφίες του συγκροτήματος. Πόσο ευρηματική ιδέα;

Η ώρα περνά με προσεκτικά επιλεγμένη μουσική από την δεκαετία των ‘8Os, ο κόσμος γίνεται ολοένα και περισσότερος και… ξεκινάμε!

Στην σκηνή ανεβαίνουν οι Onirama μαζί με την διευθύνουσα σύμβουλο της Minos Emi, Μαργαρίτα Μάτσα και μας καλωσορίζουν σ’αυτή τη μεγάλη γιορτή. Αξιοσημείωτο, είναι το σημείο όπου η Μαργαρίτα Μάτσα σχολιάζει με τον πιο σωστό τρόπο το νέο δίσκο των Onirama λέγοντας πως «αυτός ο δίσκος είναι ο πιο ώριμος της καριέρας τους» και δεν έχει άδικο!

Τα φώτα χαμηλώνουν και οι πρώτες νότες από την ηλεκτρική κιθάρα δίνουν το σήμα έναρξης! Οι Onirama μας τραγούδησαν μερικά από τα νέα τους τραγούδια όπως «Ε, Και;», «Μετάξι», «Κανονικός», «Μια Βόλτα» και το ομώνυμο «Μεθυσμένο Τατουάζ».

Στο τραγούδι μια βόλτα, ο τραγουδιστής των Onirama κάλεσε την Ελπίδα να ανέβει στην σκηνή για να το τραγουδήσουν μαζί. Ο κόσμος καταχειροκροτά την Ελπίδα και όλοι μαζί γίνονται μια φωνή στο τραγούδι «Μια Βόλτα».

Πλησιάζοντας στο τέλος της βραδιάς, οι Onirama μας τραγούδησαν και μερικές από τις παλαιότερες επιτυχίες τους και έτσι όμορφα και γεμάτα έκλεισε αυτή η μουσική βραδιά.

Ρεπορτάζ: Εβίτα Μακ.

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ info=”true”]

Σχόλια