Μad Street τραγουδούν για τα Στρουμφάκια! O Ίαν Στρατής και οι Mad Street συνεργάζονται με… τα Στρουμφάκια και υπογράφουν το τραγούδι τίτλων τέλους για τη νέα ταινία της SONY «Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό» που θα βγει στις 30 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.

οι madstreet τραγουδούν για τα στρουμφάκια

Ο Ίαν Στρατής που έγινε γνωστός από το περσινό X Factor επιστρέφει δυναμικά μαζί με το γκρουπ που είναι frontman σε μια ευχάριστη συνεργασία στη ταινία κινουμένων σχεδίων. Ο Ίαν και οι Mad Street μας μεταδίδουν λίγη από την τρέλα τους και με τον ξεσηκωτικό ρυθμό του «Μη Φοβάσαι» ντύνουν μουσικά τους τίτλους τέλους της ταινίας, υπογράφοντας τη μουσική και τους στίχους. Επιπλέον, ο Ίαν δανείζει τη φωνή του σ’ έναν από τους πιο κλασσικούς στρουμφοχαρακτήρες, αυτόν του Σπιρτούλη. Οι Mad Street ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους στο ΦΩΣ, ενώ ετοιμάζουν το νέο τους single, που θα το παρουσιάσουν για πρώτη φορά επί σκηνής στο MadWalk 2017 που θα γίνει την Δευτέρα 27 Μαρτίου.

Την μουσική και τους στίχους υπογράφουν οι Mad Street, στα φωνητικά ο Ίαν Στρατής, ο Ράιαν Ντερβάκος στο μπάσο και στη φωνή, ο Έντυ Ντερβάκος στη κιθάρα και την φωνή ο Ηλίας Σαμαρτζής στα ντραμς,  ο Πάνος Μαλανδρής στο πιάνο, ο Σπύρος Ζενεμπίσης στην κιθάρα και στη φωνή και ο Γιάννης Δίσκος στο σαξόφωνο.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Τα στρουμφάκια – Το χαμένο χωριό

Σ’ αυτήν την νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εκδοχή για τα «Στρουμφάκια», μόνο κινούμενα σχέδια πλέον, ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε ένα συναρπαστικό αγώνα μέσα στο -γεμάτο μαγικά πλάσματα- Απαγορευμένο Δάσος για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ. Επιβάτες ενός τρελού ταξιδιού, γεμάτου δράση και κίνδυνο, τα Στρουμφάκια βρίσκονται μπροστά στην ανακάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού σε ολόκληρη την Στρουμφοιστορία.

30 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D

Oι Μad Street τραγουδούν για τα Στρουμφάκια:

Σχόλια