Η τηλεόραση του χρόνου θα είναι χειρότερη δήλωσε γνωστός τραγουδιστής. Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στην εκπομπή του Happy Day και μίλησε για όλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στον φακό της εκπομπής. Η συνέντευξη μεταδόθηκε το πρωί της Τετάρτης από το κανάλι του Alpha.

Η τηλεόραση του χρόνου θα είναι χειρότερη

Ο τραγουδιστής, αυτό το διάστημα εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο Fantasia μαζί με τον Χρήστο Δάντη, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη συνεργασία τους, στο τηλεπαιχνίδι που σαρώνει, το Survivor αλλά και στην μικρή κόρη του, την Ελένη.

Χαίρομαι που περάσαμε με τον Χρήστο τον χειμώνα μαζί. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που έρχεται να μας δει. Δεν θεωρώ ότι οι άνθρωποι που έρχονται και με βλέπουν είναι πελάτες. Είναι φίλοι μου. Εδώ και 20 έτη η στήριξη τους είναι ίδια και αυξανόμενη” είπε χαρακτηριστικά ο διάσημος τραγουδιστής.

Για το Rising Star που υπήρξε στην κριτική επιτροπή, τόνισε:“Ήταν ωραία εμπειρία, οι παρέες είναι αυτές που ο κόσμος αγαπάει, δεν αγαπάει τους πρωταγωνιστές, αγαπάει τους ανθρώπους που είναι μια παρέα, και φέτος μας στήριξαν πολύ παρά τον Κυκεώνα και την καταιγίδα του Survivor, παρόλα αυτά φάγαμε το λιγότερο ξύλο απ’ όλους, πλέον κοιτάμε ποιος είναι ο λιγότερο χαμένος.”

Η τηλεόραση του χρόνου θα είναι χειρότερη γενικά. Το Survivor έχει παίξει ένα ρόλο. Ο κόσμος καλά κάνει και το βλέπει αλλά στην πορεία θα καταλάβουμε ότι μεγαλώσαμε ένα τέρας το οποίο πριν από χρόνια έφαγε τις ψυχές μας και μας έκανε να βλέπουμε πίσω από τις κλειδαρότρυπες. Να δημιουργούμε ανθρώπους με προβλήματα. Αυτή τη στιγμή τα παιδια που συμμετέχουν στο Surivor φοβάμαι ότι θα έχουν μεγάλο πρόβλημα με την έξοδο τους. Φοβάμαι ότι του χρόνου η τηλεόραση θα έχει πολλά περισσότερα τέτοια reality που θα μας κάνουν τη ζωή ακόμα πιο μονόχνωτη και ανούσια και πλέον εκεί θα υπάρξει αποχάυνωση” υποστήριξε ο Αντώνης Ρέμος.

Ενώ για την μικρή του κόρη είπε: “Θα ήθελα να έχω πολύ περισσότερο χρόνο με την κόρη μου. Από την άλλη ικανοποιούμαι με την σκέψη ότι ο ποιοτικός χρόνος έχει σημασία. Δεν μπορώ να είμαι αυστηρός πατέρας”. Δείτε το απόσπασμα:

Σχόλια