Ο Χρήστος Χολίδης και ο Κώστας Μαρτάκης μιλούν για όλα στην κάμερα της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω“.

Οι δύο καλλιτέχνες, που πρόκειται να συνεργαστούν μαζί στο Frangelico, μίλησαν για το αν η εξωτερική εμφάνιση τους έχει βοηθήσει στην καριέρα τους, την προσωπική τους ζωή, αλλά και το Survivor.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου στο αν η εξωτερική εμφάνιση έχει βοηθήσει ή έχει σταθεί εμπόδιο στην καριέρα τους, οι δύο γνωστοί καλλιτέχνες, απάντησαν:
Αν δεν έχεις ταλέντο όσο όμορφος και να είσαι σε ένα δύο χρόνια θα σε ξεράσει το σύστημα” είπε αρχικά ο Χρήστος Χολίδης. “Το θεωρούσα μειονέκτημα μου. Με ενοχλούσε που στέκονταν στην εμφάνιση μου γιατί δεν είμαι μοντέλο. Είμαι καλλιτέχνης και θέλω να με ακούνε” πρόσθεσε ο Κώστας Μαρτάκης.

Προσπαθείτε να κρατάτε μακριά την προσωπική σας ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας; ρώτησε η δημοσιογράφος και για την προσωπική τους ζωή δήλωσαν: «Αν θες να σε δουν με τη σύντροφο σου πας κάπου ξέρεις ότι θα έχει κόσμο και φωτογράφους. Σε μια πρεμιέρα σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Αν δεν θέλεις να σε δουν, δεν πας εκεί» ανέφερε ο Κώστας Μαρτάκης, ενώ ο συνάδελφος του σχολίασε: «Έχω προσπαθήσει να κρύψω τις σχέσεις μου με μεγάλη αποτυχία. Τώρα είμαι σε πολύ καλό δρόμο. Κρύβομαι καλά».

Για το Surivor ο Χρήστος Χολίδης αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί πρόταση να συμμετέχει αλλά δεν απάντησε ποτέ στο αίτημα. Σήμερα δηλώνει φανατικός τηλεθεατής του reality, ενώ δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής του Epsilon: «Τους καταννοώ. Δεν με εκνευρίζουν. Εμείς καθόμαστε σε έναν καναπέ και βλέπουμε, ενώ τα παιδιά αυτά δεν τρώνε, δεν πλένονται έχουν προβλήματα πάνω σε αυτό».
Συγκεκριμένα ο Χρήστος Χολίδης αναφέρθηκε στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και τις έντονες αντιδράσεις της στο Survivor: «Δεν είναι η Ειρήνη που ξέρω, γιατί το κορίτσι περνάει πολύ δύσκολα επίσης έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και την ξέρω και προσωπικά». Δείτε την ολοκληρωμένη συνέντευξη στο απόσπασμα:

Ο Χρήστος Χολίδης και ο Κώστας Μαρτάκης μιλούν για όλα:

Σχόλια