Ο Rous την Τρίτη 28 Μαρτίου θα εμφανιστεί στον Σταυρό του Νότου Club, για να μας παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο δεύτερο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Rous II», που θα κυκλοφορήσει από την Archangel Music και θα περιλαμβάνει 10 ολοκαίνουργια τραγούδια.

Rous

«Λουλούδι του Δρόμου» είναι ο τίτλος ενός από τα δέκα νέα τραγούδια του, που ήδη είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και αποτελεί το πρώτο track από το νέο του album «Rous II».

Ο Γιώργος Rous έκανε τεράστια επιτυχία το Νοέμβριο του 2009 τόσο διαδικτυακά όσο και ραδιοφωνικά, με το τραγούδι«Εξαιρέσεις». Ακολούθησε το ντεμπούτο άλμπουμ φέρνοντας το κοινό σε επαφή με έναν πολλά υποσχόμενο καλλιτέχνη με ιδιαίτερα μουσικά χαρακτηριστικά. Στον ξεχωριστό κόσμο του Rous μας ταξίδεψαν κι άλλα τραγούδια όπως το «Κόκκινο Φως», οι «Μαριονέτες», το «Είμαι από το Φεγγάρι» και «Το Άδικο στο Σώμα».

Στη δισκογραφική του πορεία μας έχει χαρίσει κι άλλα τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες όπως τα: «Ένα φιλί», «Καθρέφτης»της Χάρις Αλεξίου,  «Ούτε για αστείο» της Ανδριάνας Μπάμπαλη, «Και θέλω εσένα» από τον τελευταίο δίσκο του Γιάννη Κότσιρα.

Ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο στυλ του τόσο συνθετικά όσο και ερμηνευτικά.

Την Τρίτη 28 Μαρτίου λοιπόν, ο Rous με τη νέα μπάντα του, θα ανέβει στην σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, φέρνοντας μαζί του, νέο ήχο, νέο δίσκο, και μία δυναμική παράσταση με πολλές πτυχές. Ένα Live Story Telling, για αυτά που θέλουμε, αυτά που χάνουμε, αυτά που αγαπάμε και αυτά που αναζητάμε όλη μας τη ζωή.

 

Ο Rous στον Σταυρό του Νότου Plus

Ώρα προσέλευσης: 21.30
Τιμή εισιτηρίου: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος

Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

 

Σχόλια