Ο παλμός της διασκέδασης χτυπά στο Box Athens. Ένας από τους καλύτερους χώρους της Αθήνας, έχει κάνει δυναμικό come back με ένα team που διασκεδάζει. Oι Μέλισσες μαζί με τους Playmen βρίσκονται στο χώρο της Πειραιώς 130, που ενώ συνηθίσαμε να το ονομάζουμε Venue ή W, είναι πλέον το Box Athens. Πριν δύο σεζόν οι πόρτες του έκλεισαν για να ανοίξουν και πάλι στη νέα χειμερινή σεζόν, με νέο χαρακτήρα, αυτό του Live Clubbing με τις Μέλισσες και τους Playmen να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ο παλμός της διασκέδασης χτυπά στο Box Athens

Στη λίστα με τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, θα προσθέσουμε λοιπόν και το Box Athens, που έχει κερδίσει για ακόμα μία χρονιά φανατικό κοινό με το πρόγραμμά του. Από τις 2 Δεκεμβρίου, οι πόρτες άνοιξαν για το κοινό το δυναμικό team που στελεχώνει το νυχτερινό κέντρο δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Μέλισσες και Playmen λοιπόν, στον ανανεωμένο χώρο του Box Athens που έχει κερδίσει τις καρδιές μας ξανά και ξανά.

Οι Μέλισσες επέστρεψαν στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας για να κερδίσουν για ακόμα μία χρονιά το φανατικό τους κοινό, με μία εμφάνιση φωτιά, δίπλα στους Djs Playmen. Mας παρουσιάζουν για ακόμα μία φορά τα τραγούδια τους, από το ελληνικό τους αλλά international ρεπερτόριο. Το χειμώνα του 2017 λοιπόν, οι Μέλισσες έχουν επιστρέψει στο χώρο του BOX για να προστεθεί στη λίστα με τους καλύτερους χώρους για νυχτερινή διασκέδαση στο χάρτη της Αθήνας. Ο απόλυτος προορισμός ακούει στο όνομα Βox Athens με τις Μέλισσες και τους Playmen στα καλύτερά τους.

Μαζί τους οι Otherview, η Josephine και ο Dj Young.

Ο παλμός της διασκέδασης χτυπά στο Box Athens

Ο Χρήστος Μάστορας, ανέβασε σήμερα στον επίσημο λογαριασμό από τις Melisses στο Instagram, που χτυπά η διασκέδαση, για να υπενθυμίσει στους θαυμαστές αλλά και στις θαυμάστριες τους το ραντεβού τους στο Box Athens, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Σχόλια