Ο νικητής του Rising Star εξομολογείται! Ο Γιάννης Ξανθόπουλος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό DownTown και μίλησε για όλα. Για το “κύμα” αγάπης από τον κόσμο καθ’ όλη τη διάρκεια του Rising Star, την στάση των κοριτσιών απέναντί του και την αγωνία του για το μέλλον, μιλά, μεταξύ άλλων, ο νικητής του talent show, Γιάννης Ξανθόπουλος.

Ο νικητής του Rising Star εξομολογείται

Ο νικητής του Rising Star εξομολογείται:

«Δεν νιώθω διάσημος. Εντάξει, με συναντάνε στον δρόμο, μου εύχονται οι περισσότεροι και μου γράφουν στο Facebook χιλιάδες μηνύματα», λέει, στο Down Town και τον Πάνο Ζόγκα, ο 16χρονος.

Αν και, όπως παραδέχεται, έχει σουξέ στο αντίθετο φύλο, επισημαίνει πως κοιτάει τον στόχο του, που είναι το τραγούδι και δεν διστάζει να αναφέρει πως η αναγνωρισιμότητα που απέκτησε από το talent show είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιες κοπέλες τον φλερτάρουν. “Προς το παρόν δεν έχω σχέση τώρα και δεν το σκέφτομαι… Εντάξει, και μου την πέφτουν, για ποιον λόγο άραγε; Γιατί με έχουν δει στην τηλεόραση! Οπότε καταλαβαίνω ότι δεν είναι μόνο για μένα το ενδιαφέρον. Δεν κερδίζω τα κορίτσια με την εμφάνισή μου. Είμαι πολύ συνηθισμένος. Νομίζω ότι κερδίζω με τον χαρακτήρα μου και τη φωνή μου. Την ευγένειά μου και το ότι είμαι πολύ κοινωνικός. Βλέπεις άλλα παιδιά και λες “Τι κούκλοι είναι!”, δεν το λες για μένα. Άλλα είναι τα δυνατά που έχω. Τα κορίτσια έχουν γίνει πιο διαχυτικά, πιο ένθερμα αλλά σου είπα, είναι η τηλεόραση», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο νεαρός τραγουδιστής δεν κρύβει ότι δεν του αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά του, ούτε και την αγωνία του για το μέλλον: «με εκμεταλλεύονται που είμαι μικρός και με “βαράνε” εκεί. Αλλά εντάξει, ποιος θέλει να μάθει για την προσωπική μου ζωή; Ξέρω τι είμαι, δεν κάνω τις σωστές κινήσεις, μπορεί σε ένα μήνα το πολύ να μην με ξέρει κανείς. Να μην ασχολείται κανείς μαζί μου. Γι’ αυτό και το παλεύω και προσπαθώ να είμαι όσο πιο προσεκτικός γίνεται. Τα τραγούδια που θα πω έχουν σημασία».

Σχόλια