Ο Κώστας Μαρτάκης σε σειρά ταινιών μικρού μήκους! Πριν από λίγο η δισκογραφική εταιρεία του Κώστα Μαρτάκη, η Panik Records ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της ένα teaser video, με τις νέες περιπέτειες του Κώστα Μαρτάκη.

Ο Κώστας Μαρτάκης σε σειρά ταινιών μικρού μήκους

Το νέο teaser μιλά για την επερχόμενη σειρά ταινιών μικρού μήκους στις οποίες θα συμμετέχει ο γνωστός τραγουδιστής. Το Footsteps in Athens είναι εμπνευσμένο από το debut best-seller “Protogenesis” της Αμερικανίδας συγγραφέως Alysia Helming.  Mε τον δικό μας Κώστα Μαρτάκη και την συγγραφέα, μας ξεναγούν σε σημαντικές για το βιβλίο τοποθεσίες της Αθήνας και της Αττικής, μεταφέροντας μας πανέμορφες εικόνες από τις σκηνές της ιστορίας που διαδραματίστηκαν σε αυτές ακριβώς τις υπέροχες τοποθεσίες, ανάμεσα στις οποίες είναι ο ναός του Ποσειδώνα στο όμορφο Σούνιο, η αρχαία αγορά στο κέντρο της Αθήνας, η Πλάκα και άλλα αγαπημένα σημεία της πρωτεύουσας! Οι ταινίες μικρού μήκους σε παραγωγή της Protogenesis, Filmskin & Panik Entertainment Group έρχονται πολύ σύντομα στο επίσημο site www.protogenesis.com.

Ο Κώστας Μαρτάκης σε σειρά ταινιών μικρού μήκους:

Δείτε το επίσημο teaser για τη επερχόμενη σειρά μικρών ταινιών “Footsteps In Athens”, εμπνευσμένο από το debut best-seller “Protogenesis” της Αμερικανίδας συγγραφέως @alysiahelming_novelist, με τον δικό μας @martakis και την συγγραφέα να μας ξεναγούν σε σημαντικές για το βιβλίο τοποθεσίες της Αθήνας και της Αττικής, μεταφέροντας μας εικόνες από τις σκηνές της ιστορίας που διαδραματίστηκαν σε αυτές ακριβώς τις τοποθεσίες, ανάμεσα στις οποίες είναι ο ναός του Ποσειδώνα, η αρχαία αγορά, η Πλάκα και άλλες! Οι ταινίες μικρού μήκους σε παραγωγή της Protogenesis, Filmskin & Panik Entertainment Group έρχονται πολύ σύντομα στο www.protogenesis.com

A post shared by Panik Entertainment Group (@panik_entertainment_group) on

To teaser video μας άρεσε πολύ! Ανυπομονούμε να δούμε και τα υπόλοιπα από την σειρά ταινίων μικρού μήκους που πρωταγωνιστεί ο Κώστας Μαρτάκης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το Footsteps in Athens θα τραβήξει τα βλέμματα και θα κλέψει τις εντυπώσεις ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλλει στην προβολή της χώρας μας και σε τουριστικό επίπεδο!

Σχόλια