Ο Γιάννης Στυλιανού εντυπωσίασε το κοινό και τους τέσσερις κριτές με την ερμηνεία του στο The Voice Of Greece. Ο νεαρός καλλιτέχνης τραγούδησε το “Της Άρνης Το Νερό“.

Ο νεαρός διαγωνιζόμενος που συμμετείχε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του The Voice Of Greece κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του. Ο λόγος για τον Γιάννη Στυλιανού ο οποίος επέλεξε να τραγουδήσει το Της Άρνης το Νερό” του Σταύρου Σιόλα.

Μόλις τελείωσε την ερμηνεία του, κοίταξε μπροστά του και είδε όλους τους κριτές να έχουν γυρίσει και να θέλουν να τον πάρουν στην ομάδα τους. Ωστόσο τα νέα δεν ήταν τόσο καλά για τον Κωστή Μαραβέγια, καθώς με την νέα προσθήκη στο The Voice, o Σάκης Ρουβάς τον μπλόκαρε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τον πάρει στην ομάδα του. Ο Γιάννης Στυλιανού όμως είχε δηλώσει εξαρχής ότι ήθελε να ανήκει στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Το γεγονός αυτό δεν τον πτόησε καθόλου. Αφού τον επαίνεσαν όλοι για τις φωνητικές του ικανότητες αλλά και για το συναίσθημα με το οποίο τραγούδησε, ο νεαρός διαγωνιζόμενος επέλεξε να πάει με την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Ο γνωστός τραγουδιστής αγκάλιασε τον Γιάννη και του έδωσε τα συγχαρητήρια του τόσο για την συμμετοχή του στο talent-show όσο και για την επιλογή που έκανε.

Ο Γιάννης Στυλιανού εντυπωσίασε με την ερμηνεία του στο The Voice

Σχόλια