Ο Δημήτρης Σαμόλης σε ένα μοναδικό Live στο Faust, εντυπωσίασε ακόμα μια φορά. Ο Δημήτρης Σαμόλης, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο του άλμπουμ, αυτή τη φορά σε ελληνόφωνα τραγούδια, εμφανίστηκε στη γνωστή μουσική σκηνή του Faust.

Ο Δημήτρης Σαμόλης σε ένα μοναδικό Live στο Faust

Ο τραγουδοποιός και ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης, ανέβηκε μαζί με τη μπάντα του στη σκηνή του Faust και παρουσίασε τραγούδια από το ελληνικό άλμπουμ του, που μόλις κυκλοφόρησε από την Minos EMI, με τίτλο “Ένα σύμπαν στα μέτρα σου“, με δέκα ελληνικά τραγούδια, το ”Ατάρι”, το ”Λέων με Κριό” και οκτώ ακόμα καινούρια κομμάτια.

Μετά τον πρώτο προσωπικό του δίσκο, “Popetry” ο Δημήτρης Σαμόλης, συνεχίζει να μας εκπλήσσει με το εξαιρετικό ταλέντο του και την διαφορετικότητα του. Ένα από τα κομμάτια που ερμήνευσε και πραγματικά ξεσήκωσε το κοινό και άρεσε πολύ, είναι το τραγούδι με τίτλο Φυσιολογικό, του οποίου τους στίχους και την μουσική έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο Δημήτρης Σαμόλης.

Ο Δημήτρης Σαμόλης γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, τελειώνοντας παράλληλα και τη Νομική Σχολή Αθηνών. Εργάστηκε για μερικούς μήνες ως δικηγόρος μέχρι που συνειδητοποίησε ότι “δεύτερη ζωή δεν έχει”, και αποφάσισε να φύγει από τις δικαστικές αίθουσες και να μετακομίσει στις θεατρικές και μουσικές σκηνές. Μεταξύ άλλων, έχει παίξει σε παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο και το Φεστιβάλ Επιδαύρου. Αν θέλετε περισσότερα στοιχεία για το βιογραφικό του, μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι, από το νέο του δίσκο με τίτλο “Βιογραφικό“!

Δημήτρης Σαμόλης – Φυσιολογικό

Στίχοι:

Τους φίλους σου όλους τους ρωτάς
Αν είναι φυσιολογικό
Να μ’ αγαπάς ερωτικά
Ρωτάς αν είναι λογικό
Ψάχνεις σε στίχους και βιβλία
Να καταλάβεις τι είναι αυτό
Κι αν η ιστορία καταγράφει
Τέτοιου είδους περιστατικό

Όχι δεν είναι – δεν είναι φυσιολογικό
Να μ’ αγαπάς και να με διώχνεις
Αυτό είναι πιο λογικό
Όχι δεν είναι – δεν είναι φυσιολογικό
Να σ’ αγαπάω και να μη σ’ έχω
Μάλλον αυτό είναι το σωστό

Λες αν το μάθει ο μπαμπάς σου
Θα πάθει εγκεφαλικό
Μοναχοπαίδι να σε δώσει
Σε κάποιον όπως είμαι εγώ
Να φτιάξεις σπίτι κι οικογένεια
Αυτό είναι μόνο αποδεκτό
Όμως του πόθου η αγένεια
Τα κάνει στάχτη στο λεπτό

Σχόλια