Ο Δημήτρης Σαμόλης, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο του άλμπουμ, αυτή τη φορά σε ελληνόφωνα τραγούδια, θα εμφανιστεί στο Faust.

Ο τραγουδοποιός και ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης, τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, θα ανέβει μαζί με τη μπάντα του στη σκηνή του Faust και θα παρουσιάσει τραγούδια από το ελληνικό άλμπουμ του, που μόλις κυκλοφόρησε από την Minos EMI, με τίτλο “Ένα σύμπαν στα μέτρα σου“, με δέκα ελληνικά τραγούδια, το ”Ατάρι”, το ”Λέων με Κριό” και οκτώ ακόμα καινούρια κομμάτια.

Δημήτρης Σαμόλης

Μετά τον πρώτο προσωπικό του δίσκο, “Popetry” ο Δημήτρης Σαμόλης,  συνεχίζει να μας εκπλήσσει με το εξαιρετικό ταλέντο του και την διαφορετικότητα του και σκοπεύει να μας τραγουδήσει κομμάτια και από τον αγγλόφωνο δίσκο του. Δεν θα λείψουν οι διασκευές από αγαπημένα ξένα τραγούδια, αλλά και ελληνικά. Ίσως φέρει και το ατάρι του μαζί. Θα δείξει…

Ο Δημήτρης Σαμόλης γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, τελειώνοντας παράλληλα και τη Νομική Σχολή Αθηνών. Εργάστηκε για μερικούς μήνες ως δικηγόρος μέχρι που συνειδητοποίησε ότι “δεύτερη ζωή δεν έχει”, και αποφάσισε να φύγει από τις δικαστικές αίθουσες και να μετακομίσει στις θεατρικές και μουσικές σκηνές. Μεταξύ άλλων, έχει παίξει σε παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο και το Φεστιβάλ Επιδαύρου. Αν θέλετε περισσότερα στοιχεία για το βιογραφικό του, θα σας τα πει με ένα τραγούδι από το καινούργιο του άλμπουμ, με τίτλο “Βιογραφικό” την Δευτέρα το βράδυ.

Ο Δημήτρης Σαμόλης στο FAUST

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 5€ (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
7€ (σε τραπέζι ή πάσο με κράτηση)
Πληροφορίες – Κρατήσεις: FAUST
τηλ. 2103234095 –email: info@faust.gr

Σχόλια