Η Παμπίνα Κοντέα συναντάει τον Σταύρο Σιδερά, τον Γιώργο Παγιάτη και τον Θάνο Γεωργουλά και μας καλούν στις δικές τους “Νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες“.

Παμπίνα Κοντέα

Σε κάθε εμφάνιση της Παμπίνας Κοντέα, είτε σε μουσική σκηνή είτε σε επεισόδιο του “Στην Υγειά μας”, μπορείς να ξεχωρίσεις το απίστευτο ταλέντο και την ιδιαίτερη φωνή της καθώς ερμηνεύει με έναν καθηλωτικό τρόπο που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Έχει χαρακτηριστεί ως νέα “Μοσχολιού” και μας φαίνεται απόλυτα λογικό αφού το ταλέντο και το ήθος της την κάνουν να διαφέρει, ανάμεσα σε τόσα άλλα ονόματα.

Η ίδια η Παμπίνα είχε απαντήσει στο GetGreekMusic σχετικά με τον χαρακτηρισμό αυτόν:

“Είναι πολύ τιμητικό να ακούς τέτοια λόγια. Ευχαριστώ τον κόσμο που είναι τόσο γενναιόδωρος μαζί μου. Το να με συγκρίνουν με μία τόσο μεγάλη τραγουδίστρια με συγκινεί. Αν και πιστεύω ότι ο κάθε τραγουδιστής έχει τη δική του χροιά και τον δικό του τρόπο έκφρασης. Η Βίκυ Μοσχολιού ήταν μία και ανεπανάληπτη. Μακάρι να την είχα γνωρίσει από κοντά και όχι μόνο μέσα από τα τραγούδια της”.

Η εξαιρετική φωνή της Παμπίνα Κοντέα έχει συνδυαστεί πολλές φορές με έναν ιδιαίτερα αξιόλογο, σπουδαίο συνθέτη και καταξιωμένο καλλιτέχνη τον Σταύρο Σιδερά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το Ελληνικό ρεπερτόριο, μερικά ξένα κομμάτια και κάποια τραγούδια από το δίσκο της Παμπίνας Κοντέα με τίτλο “Δον Κιχώτη του Θερβάντες“.

Το πρόγραμμα φέρει την ονομασία “Νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες“. Πιάνο…σαξόφωνο…φλάουτο…κιθάρα…υπέροχες φωνές…ανεπανάληπτες μελωδίες…έντεχνο..ελαφρολαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι…αγαπημένες ελληνικές και ξένες ροκ μπαλάντες…μαγευτικό περιβάλλον..παρεϊστικη ατμοσφαίρα..εξωτικά κοκτέιλ..ασυναγώνιστη κουζίνα.

Ζήσε την εμπειρία του γαλλικού piano restaurant στο κέντρο της Αθήνας!

Νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες με την Παμπίνα Κοντέα


Από Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 22:30

Μαζί της οι: Γιώργος Παγιάτης & Θάνος Γεωργουλάς
Guest star: Σταύρος Σιδεράς

Mollini Cafe & Bistro

Ιπποκράτους 9-11, Αθήνα Κέντρο
(Δίπλα στο Θέατρο Ακροπόλ, Μετρό Πανεπιστήμιο)
Τηλ: 2114077200
email: info@mollini.gr

Σχόλια