Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Νίκος Μακρόπουλος σε συνέντευξή του στη «Real Life».
Νίκος Μακρόπουλος
Εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να αναθεωρήσει τις απόψεις του για τα talent show, και από εκεί που ήταν αρνητικός, τώρα πια να νιώθει έτοιμος να πει «ναι» στον ρόλο του κριτή.
Ο τραγουδιστής που το 2016 είδε τις μουσικές μετοχές του να «χτυπάνε» κόκκινο, με το cd του «Που και Πού» να γίνεται διπλά πλατινένιο, τα τραγούδια του να είναι για μήνες στην κορυφή των chats, και τις εμφανίσεις του στο Frangelico να σκίζουν, αποκάλυψε τι συναισθήματα τον «γεμίζουν» όλα αυτά που βιώνει, αλλά και ποια είναι η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει ζήσει και τη θυμάται ακόμα.
Θα συμμετείχατε ως κριτής σε μία επιτροπή talent show;
Στο παρελθόν ήμουν αρνητικός, στο πέρασμα του χρόνου όμως συνειδητοποίησα πως είναι απλά ένα παιχνίδι και σαφώς δεν είναι το τέλος του κόσμου για τους διαγωνιζόμενους όταν αποχωρούν πρόωρα. Πλέον νομίζω πως θα έλεγα το ναι.
Πώς βλέπετε αυτά τα παιδιά που διαλέγουν αυτό τον τρόπο για να κάνουν γνωστό το ταλέντο τους;
Η αλήθεια είναι πως για τα παιδιά αυτά είναι ένα γρήγορο σκαλοπάτι αναγνωρισιμότητας  από εκεί και πέρα ‘’ο χαρακτήρας μας είναι η μοίρα μας’’…
Το νέο άλμπουμ σας “Πού και Πού” το οποίο έγινε και διπλά πλατινένιο είναι πολύ ερωτικό και βγάζει πολύ πόνο. Τα περισσότερα τραγούδια σας έχουν αυτά τα στοιχεία. Είναι επιλογή σας αυτό; Θέλω να πω το ζητάτε από τους δημιουργούς ή αυτό βλέπουν εκείνοι στο πρόσωπό σας;
Δεν θα έλεγα πως υπάρχει συγκεκριμένη και ακριβής φόρμουλα ανάμεσα σε μένα και τους δημιουργούς. Τα τραγούδια μου γίνονται με γνώμονα τον ερωτικό ‘’πόνο’’ αλλά και την συναισθηματική φόρτιση. Ο κόσμος ταυτίζεται με τα τραγούδια γιατί με κάποιο τρόπο συνδέεται μαζί τους. ‘’Βλέπει’’ σε αυτά έναν χωρισμό, ένα πρόσωπο, μία αγάπη.
Νίκος Μακρόπουλος
Ποιο ή ποια κομμάτια ξεχωρίζετε στην τελευταία σας δουλειά και γιατί;
Προσωπικά θεωρώ όλα τα τραγούδια του άλμπουμ ξεχωριστά όμως αυτός που πραγματικά τα ξεχωρίζει και τα κάνει να μείνουν στον χρόνο είναι ο κόσμος. Θα μείνω  λοιπόν στην επιτυχία και την ‘’έκταση’’ του Που και Που , το Μπορεί και το Που είσαι. Έρχονται και άλλα.. Ελπίζω να έρθουν και άλλα..
Τι νέο ετοιμάζετε;
Η δουλειά μου είναι πάντα να ετοιμάζω νέα τραγούδια. Θα σας πω λοιπόν πως αυτά που έρχονται θα έχουν πολύ περισσότερο ‘’πόνο’’ για να ξεπεράσουν τα προηγούμενα (γέλια).
Είστε δημοφιλής καλλιτέχνης. Ο κόσμος πώς σας αντιμετωπίζει όταν σας συναντά; Τι σας λέει συνήθως; Ποια αντίδραση από θαυμαστή σας έχει εντυπωσιάσει;
Ο κόσμος με αντιμετωπίζει εντελώς φυσιολογικά και φιλικά όπως ακριβώς κάνω και εγώ. Με φωνάζουν με το μικρό μου όνομα ή κάποιες φορές με φράσεις και τίτλους  τραγουδιών μου. Αυτό όμως που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι όταν βρέθηκα στην Κύπρο για κάποιες εμφανίσεις και κάποιος νεαρός μου ζήτησε ένα αυτόγραφο έξω από το ξενοδοχείο στις 11 το βράδυ , δεν είχα πάνω μου και περίμενε στο ίδιο ακριβώς σημείο μέχρι τις 6 η ώρα το πρωί που επέστρεψα για να το πάρει.
Με ποιο όνομα θα θέλατε να είναι η επόμενη συνεργασία σας;
Δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε ιδιαίτερα ‘’κολλήματα’’ πάνω στο κομμάτι που λέγεται συνεργασία. Θέλω απλά να υπάρχει ταύτιση απόψεων και κοινή συνισταμένη στον τομέα της διασκέδασης, της χαράς και του σεβασμού προς τον κόσμο που έρχεται να μας δει και να περάσει καλά.
Αυτή την περίοδο ο Νίκος Μακρόπουλος εμφανίζεται στο Frangelico μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάκη Αρσενίου.

Σχόλια