Ο Νίκος Αλέφαντος πρωταγωνιστεί στο νέο Clip του Άγγελου Ανδρεάτου, δείτε παρακάτω εικόνες και βίντεο…

Ο Νίκος Αλέφαντος πρωταγωνιστεί στο νέο Clip

O Άγγελος Ανδρεάτος, επιστρέφει δισκογραφικά πιο δυναμικά από ποτέ και κερδίζει το στοίχημα με το μουσικό κοινό, παρουσιάζοντας την νέα του επιτυχία που θα προκαλέσει αίσθηση!

Πρόκειται για το τραγούδι με τίτλο “Να Σε Αποκαταστήσω”,  το οποίο προκαλεί από το πρώτο άκουσμά του, διάθεση για Full Decibel

Την υπογραφή φέρει το πιο επιτυχημένο δίδυμο δημιουργών! Συγκεκριμένα, η μουσική ανήκει στον ταλαντούχο Chris Mazz και οι στίχοι στους Jackpot, που έχουν υπογράψει τις μεγαλύτερες τελευταίες ραδιοφωνικές επιτυχίες (Μαζί Δεν Κάνουμε, Πες Του, Στο Ποτό Μου Ρίξε Στάχτη, κ.ά)

Έκπληξη επίσης αποτελεί και η συμμετοχή του Νίκου Αλέφαντου, στην οπτικοποίηση του τραγουδιού, καθώς πρωταγωνιστεί στο VideoClip!

Εκτελώντας άψογα τις κινηματογραφικές οδηγίες του κορυφαίου σκηνοθέτη Alex Lazaridi, ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής, προκαλεί αίσθηση ερμηνεύοντας τον ρόλο του Πατέρα, σε μία κωμική ταινία μικρού μήκους, με συμπρωταγωνιστή τον υποψήφιο γαμπρό της κόρης του, Άγγελο Ανδρεάτο!

Τέλος, σημαντικός αρωγός στην προσπάθεια αυτή, αποτελεί για ακόμη μία φορά η στήριξη  της “Crepaland”, της μεγαλύτερης αλυσίδας κρέπας στην Ελλάδα και στην Κύπρο! http://www.crepaland.gr

Κυκλοφορεί από την On Music

Δείτε το βίντεο κλιπ

Σχόλια