Το νέο τραγούδι των Kings θα το λατρέψετε πιο πολύ από ποτέ και θα το ακούτε κάθε μέρα… Το βασιλικό group της ελληνικής δισκογραφίας επιστρέφει με ολοκαίνουριο τραγούδι που θα αγαπήσετε από την πρώτη στιγμή.

ό Με το δικό τους ξεχωριστό ήχο και εικόνα ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν μία ακόμα μεγάλη επιτυχία.
Με αμέτρητα singles που καρφώθηκαν στην κορυφή του ελληνικού ραδιοφωνικού airplay οι Βασιλιάδες έρχονται να μας μαγέψουν “Πιο Πολύ Από Ποτέ” με το δικό τους στίγμα και στυλ που έχουν καθιερώσει εδώ και χρόνια.

Το νέο video clip ”Πιο πολύ από ποτέ” είναι η συνέχεια της ιστορίας του ”Όσο θα λείπεις”.

Η μουσική ανήκει για μία ακόμα φορά στον παραγωγό των KINGS Teo Tzima και οι στίχοι στους Γιάννη Ρουσσουνέλο και Δημήτρη Μπέρη.

Τα Video Clips των KINGS ήταν πάντα σημείο αναφοράς. Δημιούργησαν κατά πολλούς τα καλύτερα Video Clips που έχουν γίνει ποτέ στην ελληνική δισκογραφία και τώρα ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν κάτι που δεν περιμένει κανείς.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον μόνιμο σκηνοθέτη των KINGS Βαγγέλη Τσαουσόπουλο ο οποίος μας υπόσχεται κάτι εντελώς διαφορετικό και μία μεγάλη έκπληξη στο επίσημο Video Clip του “Πιο Πολύ Από Ποτέ” που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18.11.17.

Η παραγωγή ανήκει στην ομάδα της EPIC MUSIC ενώ η κυκλοφορία του single γίνεται από την EMIUNIVERSAL και την EPIC MUSIC RECORDS.

Οι Kings μας κρατούν σε αγωνία με τα δυο teasers που δημοσίευσαν και φαίνεται πως ετοίμασαν μια από τις καλύτερες παραγωγές τους.

Πάρτε μια γεύση με το δεύτερο Teaser

Πρώτο Teaser

KINGS – ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ
Μουσική: Teo Tzimas
Στίχοι: Δημήτρης ΜπέρηςΓιάννης Ρουσσουνέλος
Παραγωγή-Ενορχήστρωση: Teo TzimasΠάρης Κάλπος [EPIC MUSIC]
Mix: Κώστας Καλημέρης
Mastering: Πάρης Κάλπος
Digital Single: EMI-UNIVERSAL – EPIC MUSIC RECORDS

Σχόλια