Ο Μανώλης Παπούλιας, ιδρυτικό μέλος, συνθέτης, και κιθαρίστας του ελληνικού ροκ συγκροτήματος “Μοντάζ” όπου μέσα από τις δισκογραφικές δουλειές τους, τα τραγούδια τους “Τι κόσμος είναι αυτός“, “Σαμοθράκη“, “Δεν είσαι εδώ“,”Ο δολοφόνος“,”Αλλάζω τα χρώματα“, έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στην ιστορία της εναλλακτικής ροκ ελληνικής μουσικής.

Πότε

Επίσης ιδρυτικό μέλος των μουσικών σχημάτων “Τα αερικά του βάλτου’” και “Μουσικόφρονες” όπου με το νέο έντεχνο ρεμπετορόκ ύφος του, παρουσιάζει δικά του προσωπικά, αλλά και διασκευασμένα τραγούδια του, από την δισκογραφία των “Μοντάζ“.
Παράλληλα κυκλοφόρησε την ορχηστρική δισκογραφική δουλειά “Μπλουζοπαρμένα ταξίμια” και εξέδωσε την ποιητική συλλογή “Μια ανάσα άσυλο …ευχαριστώ αγάπη“.

Συνεργάστηκε και συμμετείχε ως κιθαρίστας σε παραγωγές άλλων μουσικών, αλλά και ως τραγουδοποιός σε μουσικές σκηνές, και συνεργασίες επίσης με θεατρικές ομάδες για τις οποίες έγραψε μουσική, και τραγούδια.

Πότε

Το Digital single “Πότε” σε μουσική Μανώλη Παπούλια και στίχους Αντώνη Κουιμτζή αποτελεί τον προπομπό του επερχόμενου άλμπουμ , και κυκλοφορεί προς υποστήριξη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Ειδικές ΑνάγκεςΠαιδικά όνειρα” του Δήμου Δέλτα Θες/νίκης, όπου εκτός από τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι κύριος σκοπός είναι η δημοσιοποίηση και η ευαισθητοποίηση του κοινού προς ενίσχυση για την, εδώ και χρόνια, προσπάθεια του συλλόγου να πραγματοποιήσει την ανέγερση κατάλληλης υποστηριζόμενης στέγης διαβίωσης των παιδιών.

Πότε – Μανώλης Παπούλιας και Μουσικόφρονες

Οι ‘”Μουσικόφρονες” είναι η Αντιγόνη Θεοχάρη στην κιθάρα, η Μαρία Κοσμίδου στο τραγούδι , ο Μάκης Γκότζικας στο μπουζούκι, ο Αντώνης Ζάχος στα κρουστά, ο Κώστας Μπύρος στο βιολί , και ο Κώστας Γιαννακάκης στο κόντρα μπάσο.

Λογαριασμός Καταθέσεων:

Τράπεζα Πειραιώς: 6219040031034 Iban GR03 “Παιδικά όνειρα

Σχόλια