Το νέο ρεκόρ του Ζαν Μπατίστ, τον έκανε να πετάει στα σύννεφα…. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο για έναν καλλιτέχνη οι θαυμαστές του να τον απογειώνουν και να του δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους.

νέο ρεκόρ του Ζαν Μπατίστ

Απόδειξη αυτού, το ότι το νέο τραγούδι του Ζαν Μπατίστ με τίτλο «Μαζί δεν κάνουμε», που συνεργάστηκε στον στίχο με τους JACKPOT και στη μουσική με τον Chris Mazz, μέσα σε μία εβδομάδα κυκλοφορίας του στο youtube (13-3) έχει καταφέρει σήμερα (20-3) να προσελκύσει να το απολαύσουν 159.000 κόσμου, και το βιντεοκλίπ του που υπέγραψε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, να σκαρφαλώσει με μεγάλη ταχύτητα στη θέση 23 των δημοφιλέστερων βίντεο στο διαδίκτυο, αφήνοντας του πίσω επίσης μεγάλους καλλιτέχνες!

Η πορεία του «Μαζί δεν κάνουμε» είναι ανοδική και στόχος αλλά και επιθυμία του τραγουδιστή και των συνεργατών του είναι τις επόμενες μέρες να μπει στη δεκάδα, που αν συνεχίσει με τέτοιους ρυθμούς  η επίτευξη θα είναι γεγονός. Φυσικά και όλο αυτό δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει στον Ζαν Μπατίστ συναισθήματα ευτυχίας και να το πανηγυρίζει με σεμνότητα πάντα.

Τα πάνδεινα πέρασε από την παρτενέρ του ο Ζαν Μπατίστ, που ως άλλοι «Mr and Mrs Smith», μετέτρεψαν τον έρωτά τους σε μία σκέτη κόλαση, βάζοντας εμπόδια στο σπίτι ο ένας στον άλλον, κάνοντάς του αποτρίχωση την ώρα που κοιμόταν, βουτώντας το πρόσωπό του σε μία τούρτα και άλλα πολλά. Το κομμάτι οπτικοποίησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, ένας από τους πιο γνωστούς σκηνοθέτες, που έχει βάλει την υπογραφή του σε κορυφαία κλιπ μεγάλων ονομάτων του ελληνικού πενταγράμμου.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής που επιστρέφει δισκογραφικά με ένα ανεβαστικό τσιφτετέλι σε στίχους δικούς του και των Jackpot και μουσική του ίδιου και του Chris Mazz, πέρα από το μουσικό του ταλέντο στο σπαρταριστό βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος ξεδιπλώνει και το υποκριτικό του ταλέντο, ενώ ως άλλη Mrs Smith πρωταγωνιστεί η Emily Desiderio
Από το πλευρό του δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Jackpot που φέρουν την επιμέλεια παραγωγής του νέου του τραγουδιού με τίτλο Μαζί δεν κάνουμε που θα απολαύσουμε σε λίγες μέρες.  Τόσο ο Ζαν Μπατίστ, όσο και οι Jackpot, αυτή την περίοδο, κάνουν live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και η περιοδείες τους αναμένεται να συνεχιστούν και το καλοκαίρι.
Ο πήχης για τον Ζαν Μπατίστ έχει ανέβει πολύ υψηλά, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το «Πες του» μιας και έγινε ένα από τα πιο trend τραγούδια που έπαιζαν σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και νυχτερινά κέντρα, αφού το αγάπησε πολύ ο κόσμος.

Το νέο ρεκόρ του Ζαν Μπατίστ – Δείτε το βίντεο κλιπ

Σχόλια