Ποιο τραγούδι είναι το νέο #1 στο ελληνικό airplay;

Ποιο είναι το νέο #1 στο ελληνικό airplay, μετά την πτώση του “Όσο ο κόσμος θα έχει εσένατης Demy;

Το καλοκαίρι έφυγε εδώ και δύο εβδομάδες, και σχεδόν μας αποχωρίζεται αν κρίνουμε από την αλλαγή του καιρού. Έτσι και το “Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα” της Demy άρχισε να υποχωρεί στο ελληνικό airplay. Από το #1 της προηγούμενης εβδομάδας στο μεικτό Top20, το συναντάμε πλέον στο #6, ενώ από το #1 του ελληνικού Top20 πλέον το βρίσκουμε στο #3.

al

Μπορεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη να ήταν για πολλές εβδομάδες κάτω από τη Demy, στη 2η θέση, μετά από ένα σερί από #1 με το Η επιμονή σου, δεν πρόλαβε να χαρεί ωστόσο την πτώση του “Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα”, αφού κατάφερε να περάσει μπροστά και να φτάσει στην κορυφή τοΓίνεται του Αντώνη Ρέμου!

Πρόκειται μάλιστα για το δεύτερο #1 από άντρα καλλιτέχνη για το 2014. Τον Μάρτιο, τοΜη Φύγεις Τώρα του Νίκου Οικονομόπουλου βρέθηκε επίσης στην κορυφή.

Η εβδομάδα βέβαια ξεκίνησε σήμερα με την πρώτη μέρα των μετρήσεων, να φέρνει στην κορυφή τον Νίκο Οικονομόπουλο με το τελευταίο του single Εξαιτίας Σου (δες εδώ το βίντεο κλιπ). Λέτε να καταφέρει να παραμείνει στην κορυφή μέχρι το τέλος της εβδομάδας;

airplay

Διαβάστε ακόμα:

 

Σχόλια