Τέλος Teo Tzimas Remix ονομάζεται το νέο τραγούδι από τον Κώστα Αγέρη, ο δημοφιλής τραγουδιστής και νικητής του The Voice Of Greece 2, επιστρέφει με ένα πολύ δυναμικό κομμάτι που αναμένεται να γίνει τεράστια επιτυχία. Τόσο η μουσική του κομματιού όσο και η αναφορά στον Παντελή Παντελίδη είναι συστατικά που διασφαλίζουν την επιτυχία του κομματιού.

Τέλος Teo Tzimas Remix

Το τραγούδι με τίτλο “Τέλος” που είναι σε remix του Teo Tzima είναι ιδιαίτερα ανεβαστικό και ξεσηκωτικό κυκλοφορεί μαζί με το video clip το οποίο σκηνοθετεί ο Τρύφωνας Δ. Ζήσης. Την μουσική του τραγουδιού και τους στίχους υπογράφει ο ίδιος ο Κώστας Αγέρης ο οποίος αφιερώνει το τραγούδι του αυτό, στον Παντελή Παντελίδη. Την επιμέλεια του Remix έκανε ο γνωστός Teo Tzimas, ενώ το video clip το έχει σκηνοθετήσει ο Τρύφωνας Δ. Ζήσης.

Ο τραγουδιστής με αφορμή την κυκλοφορία του τραγουδιού και του video clip δηλώνει χαρακτηριστικά για τον αγαπημένο σε όλους Παντελή Παντελίδη:

Θεωρώ τον εαυτό μου έναν απλό μουσικό – τραγουδιστή που έχει γοητευτεί, εμπνευστεί, συγκινηθεί και εν τέλει συγκλονιστεί από το φαινόμενο που ακούει στο όνομα Παντελής Παντελίδης. Την καλλιτεχνική του πορεία και τον τραγικό τρόπο που αυτή διακόπηκε. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω, αλλά οι πιστοί οπαδοί του φρόντισαν να με κάνουν να τον νιώσω πολυ κοντά μου. Όλοι αυτοί που κρατάνε σαν εικονοστάσι αναμμένο την μνήμη του. Τους το αφιερώνω γιατί αυτή ήταν η πηγή της έμπνευσης μου και καμία άλλη σκέψη….Κ.Α.” 

Το νέο τραγούδι του Κώστα Αγέρη κυκλοφορεί από την Epic Music.

Τέλος Teo Tzimas Remix – Κώστας Αγέρης

Στίχοι:

Ψάχνω να σε βρώ ,έχεις φύγει πάλι
λέω ως εδώ, μα σ’ αναζητώ
ψάχνω για ποτό, άδειο το μπουκάλι
λέω θα κρατηθώ, ότι και να δώ

Κι όταν σε βλέπω κάποιον άλλον να φιλάς
με βγάζεις ψεύτη και μου λες πως αγαπάς

Τέτοιες στιγμές που με πονάς
Λέω θα φύγω, τέλος
Μπαίνω στ’ αμάξι κι όπου βγει
Βάζω στο τέρμα τη φωνή
Μόνο Παντέλος

Ψάχνω να σε βρώ ,πάλι λείπεις πάλι
ήτανε γραφτό να το ζώ κι αυτό
ψάχνω κι ίσως δω, το δικό σου χάλι
λέω θα κρατηθώ, ότι και να δω

Σου το’ χα πει θα φύγω
με πότισες φαρμάκι
την κάνω λίγο λίγο
πέταξε το πουλάκι
σου το’χα πει θα φύγω
με έφτασες στο τέλος
βάζω στο τέρμα τη φωνή
#ΜονοΠαντελος

 

Σχόλια