Ακόμα μια δισκογραφική εταιρία κάνει την εμφάνισή της στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Πρόκειται για μια εταιρία παραγωγής που μετατρέπεται και σε δισκογραφική εταιρία μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν όλα τα κομμάτια της!

Ο λόγος για την  Gabi Music του Μάριου Χαπέρη. Είχε ξεκινήσει με τον Γιώργο Τσαλίκη και μετά από πολλά χρόνια επιτυχιών πλέον έγινε δισκογραφική εταιρία έχοντας στις τάξεις της τους καλλιτέχνες, Νάσο, Πωλίνα Χριστοδούλου, Σάσα Μπάστα και Πάνο Ψάλτη για αρχή!

Δείτε την ανακοίνωση του παραγωγού!

“Μετά από 7 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά με τα πάνω της με τα κάτω της, πήρα τελικά την απόφαση την GABI Music που μέχρι σήμερα λειτουργούσε ως label να την μετατρέψω σε δισκογραφική εταιρεία. Με αυτή την απόφαση μου η οικογένεια της GABI θα μεγαλώσει αρκετά και άμεσα με άτομα – καλλιτέχνες που οι ιδεολογίες μας θα ταυτίζονται έχοντας ένα και μονο στόχο. Την επιτυχία! Να ευχαριστήσω τα άτομα που είναι δίπλα μου αυτή την στιγμή και αναφέρομαι στον Νάσο, την Σασα, την Πωλίνα και τον Πανό Ψάλτη. Να είναι σίγουροι ότι θα συνεχίσω να κάνω Ότι Περνα από το χέρι μου για να εξαπλωθει η μουσική μας όπου υπάρχει Ελληνισμος και τα νέα άτομα που θα ενταχθούν στην οικογένεια μας να ξέρουν από τώρα ότι όλοι μαζί θα συνεργαστούμε σαν μια ομάδα για να πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει και επιθυμεί. Καλές γιορτές και καλό Πάσχα σε όλους αδέρφια μου! ” έγραψε ο Κύπριος παραγωγός!

Σχόλια