Νατάσσα Μποφίλιου - Βαβέλ
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος μας παρουσιάζουν τη “Βαβέλ”.

H πιο δυναμική τριάδα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, επιστρέφει με τη νέα της δισκογραφική πρόταση, που πριν καν ηχογραφηθεί παρουσιάστηκε ζωντανά σε 10 επιτυχημένες εμφανίσεις στη σκηνή του Βοτανικού την άνοιξη του 2016 και έκλεψε τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών.

Τέσσερα χρόνια μετά το πολυαγαπημένο “Μέρες του Φωτός”, οι τρεις καλλιτέχνες, μετρώντας ήδη πάνω από μια δημιουργική δεκαετία, παρουσιάζουν τον πιο ώριμο και ολοκληρωμένο δίσκο της κοινής πορείας τους: δώδεκα νέα τραγούδια γεμάτα τόλμη, έμπνευση και ευαισθησία.

Δώδεκα σύγχρονες ιστορίες με την υπογραφή του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, όπως τις μελοποίησε κι ενορχήστρωσε ο Θέμης Καραμουρατίδης και τις καταθέτει με τη μοναδική της ερμηνεία η Νατάσσα Μποφίλιου.

H “Βαβέλ”, πότε εξωστρεφής και πότε εξομολογητική, μέσα σε ήχους αισθαντικών μελωδιών και ζωηρών ρυθμών που εναλλάσσουν λαϊκά, έντεχνα, δυτικά και παραδοσιακά στοιχεία, αφηγείται με αφοπλιστική ειλικρίνεια τις ιστορίες των ανθρώπων που ζουν μέσα στη σύγχρονη πόλη, δηλαδή του καθένα από εμάς.

Κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα από την Feelgood Records.

Κατέβασέ το εδώ.

Η tracklist του δίσκου έχει ως εξής:

1.Τα δικά μου τραγούδια
2. Άνθρωπος του κόσμου
3. Η ομορφιά στην Αθήνα
4. Hotel Vienna
5. Αντιγόνη
6. Βαβέλ
7. Ο αητός της αγάπης
8. Δάκρυ
9. Ανταλλάγματα
10. Τα μεθύσια
11. Τα επόμενα φιλιά
12. Οι επιζώντες (Άλλη μια χρονιά)

Άκουσέ το:

Σχόλια